Olimpija na ex HNL pogon do remija protiv turskog Malatyaspora, Zrinjski zamalo šokirao Utrecht (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.07.19. | 22:20

Danas je na rasporedu bila čak 41 utakmica

Olimpija Ljubljana odigrala je 2:2 na gostovanju protiv turskog Malatyaspora. Strijelci pogodaka u sastavu Slovenaca bio je Sinjski dijamant Ante Vukušić i bivši krilni napadač Slaven Belupa Stefan Savić, a treba izdvojiti kako je kod domaćina jedan pogodak djelo Adisa Jahovića, bivšeg napadača Rijeke.

Pogodak Savića:

 

 

Pogodak Vukušića:

 

 

Eintracht je teže od očekivanog stigao do pobjede na gostovanju u Estoniji. Flora se pokazala kao više nego pristojan protivnik, a pogodak odluke djelo je mladog Dejana Joveljića, novog napadača Eintrachta koji je stigao u klub kao zamjena za Luku Jovića. Utakmica je završila rezultatom 1:2 za Eintracht.

 

 

Zrinjski je umalo napravio pravu senzaciju na gostovanju u Nizozemskoj. Gostujući sastav poveo je u 34. preko Govedarića, a asistirao mu je Frane Čirjak.

Domaći sastav ipak je uspio izjednačiti, i to u 61. minuti preko Kerka čiji pogodak možete vidjeti u natavku teksta:

Gol Utrechta:

 

 

Pogodak Zrinjskog:

U riječkom taboru sigurno su gledali utakmicu između Chikhure i Aberdeena  budući da će bolji iz tog dvoboja biti suparnik Rijeke u sljedećem kolu kvalifikacija , a ona je završila rezultatom 1:1.

Treba reći kako je malteška Gzira, klub koji je izbacio Hajduk iz borbe za Europa ligu, teško stradao na gostovanju u Latviji gdje je sa rezultatom 4:0 bolji od njih bio Ventspils.

Uživo smo pratili i utakmicu CSKA Sofije i Osijek koja je završila pobjedom domaće momčadi rezultatom 1:0. Pogodak odluke vidjeli smo u 52. minuti kada je Evandro strašnim udarcem sa 25 metara odlučio pitanje pobjednika, a izvještaj s utakmice pročitajte u nastavku teksta:

Srpski Partizan na jedvite je jade pobijedio velški Connah's Quay pogotkom Šćekića u 62. minuti utakmice.

 

 

(foto:facebook/nkolimpijaljubljana)


Tagovi

CSKA SofijaOsijekEuropska ligaKvalifikacije za Europa liguDejan JoveljićEintracht FrankfurtZrinjskiOlimpija LjubljanaStefan SavićAnte Vukušić

Ostale Vijesti