MASSIMO PINCA/Action Images
MASSIMO PINCA/Action Images

Olićevim stopama: Čarli napustio Lokomotivu već nakon prve “stanice”

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 19.07.21. | 21:00

Kao igrač je nosio Lokomotivin dres dugi niz godina, ralog odlaska je nepoznat

"Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Želim još jednom svima se zahvaliti za sve što sam doživio u ovom velikom klubu. Sretno svima u novoj sezoni, ali i u budućnosti."

Poput groma iz vedra neba je upravo izašla izjava uz pripadajuću vijest kako Vedran Ćorluka, svega 13 dana od dolaska na novu poziciju u Lokomotivi iz Moskve, napušta klub. Kako se vidi iz kratkog i šturog priopćenja, razlozi su osobne prirode.

Nas ova priča jako podsjeća na slučaj Olić. Veliki Ivica je sjedio na klupi CSKA svega nekoliko utakmica. Dobio je otkaz zbog loših rezultata u prvenstvu, no neslužbeno se spominjalo kako je Rusima smetalo što Ola sjedi na dvije stolice, simultano obavljajući neke zadatke za Dalićevu Hrvatsku. Ćorluka si nije dao priliku niti izgubiti utakmicu na poziciji pomoćnog trenera.

Kao i Olić, Ćorluka je također s Vatrenima bio na Europskom prvenstvu, pa će tako, ako ništa, imati zadovoljštinu rada s ljudima s kojima je donedavno trčao po terenu osvajajući medalje.

Sve u svemu, sretno Čarli.


Tagovi

Vedran ĆorlukaLokomotiv

Ostale Vijesti