Olić zabio, Bilić remizirao s Mainzom, Schalke utrpao 11 komada

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.07.14. | 10:24

Nijemci se spremaju za početak nove sezone...

I dok je start 2. Bundeslige na rasporedu već 3. kolovoza, natjecanje u elitnom rangu kreće tek 22. kolovoza. Ipak, brojni prvoligaški klubovi aktivni su s odigravanjem pripremnih susreta.

Jučer je tako Werder sa čak 5:2 svladao austrijskog drugoligaša Innsbrucka, a s dva gola istaknuo se Petersen. Po jednom su poentirali Fritz, Garcia i Di Santo. Zanimljivo, rezultat na poluvremenu bio je 2:2, no u nastavku je uslijedio uragan bremenske momčadi.

Protiv Austrijanaca je igrao i Wolfsburg, pobijedivši također Altach s 3:1. Strijelac drugog pogotka za Vukove bio je Ivica Olić. Lagani pucački trening imali su nogometaši Schalkea koji su do vrha napunili mrežu amaterskog Rosenheima. U pobjedi 11:1 viđena su čak četiri dvostruka strijelca, Choupo-Moting, Barnetta, Höger i Meyer.

Novi bundesligaš Paderborn imao je jaku provjeru s Athletic Bilbaom, upisavši poraz 1:2. Mainz je s Bešiktašem našeg bivšeg izbornika Slavena Bilića igrao 1:1.

Stuttgart je s 1:0 golom na pripremama učinkovitog Maxima svladao drugoligaški Aue. Od ostalih članova 2. Bundeslige spomenimo da je München 1860 s 3:0 dobio niželigaški Heimstetten, dok je Karlsruher s 2:1 bio bolji od francuskog Strasbourga. RB Leipzig koji je nedavno pobijedio i PSG, ovaj puta doživio je poraz 2:3 od Getafea.

(Foto: Action Images)

  


Tagovi

StuttgartIvica OlićSlaven BilićBešiktašMainzPaderbornSchalkeWolfsburgWerder

Ostale Vijesti