MIKHAIL TERESHCHENKO/Newscom/PIXSELL
MIKHAIL TERESHCHENKO/Newscom/PIXSELL

Olić bez Vlašića izgubio i moskovski derbi te ostao bez Europe

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.05.21. | 15:02

Agonija se nastavlja...

Bivši hrvatski reprezentativac i donedavni Dalićev pomoćnik u hrvatskoj reprezentaciji Ivica Olić krajem ožujka preuzeo je klupu CSKA iz Moskve. CSKA je tada bio peti, s istim brojem bodova kao i treći Lokomotiv, a vodeći Zenit bježao im je osam bodova.

U posljednjem kolu prvenstva CSKA je izgubio od gradskog rivala Dinama 2:3 i prvenstvo završio na šestom mjestu, s 15 bodova manje od prvaka Zenita te šest manje od trećeg Lokomotiva.

CSKA je dobro otvorio utakmicu i poveo već u 18. pogotkom Tiknizyana. Gosti su imali prednost sve do 65. kada je izjednačio Grulev koji je sedam minuta kasnije zabio svoj drugi pogodak za prvo vodstvo Dinama. U 79. Ejuke je izjednačio da bi Olićeve ambicije u Europi potopio Zakharian minutu prije kraja regularnog dijela utakmice.

Ovo je druga utakmica u nizu u kojoj Olić nije mogao računati na ozlijeđenog Nikolu Vlašića. No, iako je propustio završnicu ruskog prvenstva (posljednje dvije utakmice), Splićanin bi trebao biti na raspolaganju Zlatku Daliću za predstojeći Euro koji počinje za manje od mjesec dana.

Od kada je Olić preuzeo klupu moskovskog kluba, CSKA je upisao tri prvenstvene pobjede, remi i tri poraza. CSKA je izgubio u polufinalu kupa (0:3) od gradskog rivala Lokomotiva.



Tagovi

Ivica OlićNikola VlašićCSKA Moskva

Ostale Vijesti