Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Oglasio se i Filip Krovinović: „Uf, uf… Puno emocija trenutno prolazi kroz mene“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.07.21. | 21:40

Dodao je kako je možda jedna od najsretnijih osoba na svijetu jer je potpisao za Hajduk.

Lukša Jakobušić i Mindaugas Nikoličius u ovim su trenucima dvije najomiljenije osobe južnom dijelu Lijepe naše. Predsjednik i sportski direktor Hajduka ovog su ljeta napravili fenomenalan posao, a točka na i bila je dovođenje Filipa Krovinovića iz Benfice.

Rođeni Zagrepčanin godinama je neostvarena želja navijača Hajduka. Točnije, bio je neostvarena želja, jer nekadašnji igrač Zagreba, Rio Avea, Benfice, WBA i Nottigham Foresta napokon je stigao u Split. U trenucima kad je Marko napopularnije ime za mušku djecu u Splitu, kad produkt omladinskog pogona Duje – barem zasad – nema limit i kad se kao kormilar broda koji plovi u dobrom smjeru vratio Lovre Kalinić, u Hajduk je sad stigao i 25-godišnji veznjak koji bi trebao biti mozak ove momčadi.

Krovinović je provjereno nogometno ime, igrač koji već godinama koketira s reprezentacijom, koji je prošle sezone igrao u Premier ligi. Igrač je to kakvog će Split sigurno zavoljeti, jer osim fantastične tehnike i pregleda igre, posjeduje i onu drskost i borbenost kakva se na Poljudu posebno cijeni.

Koliko su u Splitu htjeli Krovinovića, toliko je – izgleda – i sam Krovinović htio u Split. Nakon 'isteniranog' razgovora za klupske web stranice, po pitanju svog prelaska u Hajduk veznjak se oglasio i na društvenim mrežama.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

„Uf, uf... Puno emocija trenutno prolazi kroz mene. Evo da vam budem iskren, stvarno ne znam odakle bi krenuo... Ali ajmo ovako:

Možda sam trenutno jedna od najsretnijih osoba na svijetu jer sam postao igrač kluba iznimne tradicije kao što je HNK Hajduk Split i dio ove lijepe priče. Odluka je bila obostrana - velika želja Hajduka i moja osobna. Tu sam kako bih dao sve od sebe i tako će biti!

Nadam se da ću svojim iskustvom i radom pomoći svojoj ekipi, a garantiram vam da ću svaku utakmicu davati 100 posto jer je meni to užitak. Takav sam igrač, tako odgojen i tome se veselim.

I za kraj možda i najbitnija poruka ide vama, dragi navijači Hajduka. Neizmjerno sam vam zahvalan na svim porukama koje ste mi poslali u zadnjih nekoliko tjedana. Niste ni svjesni koliko mi to znači! Čitam ih i dan danas, i čitat ću ih i dalje, jer vi ste ti zbog čega se igra nogomet i mazi lopta na terenu. Moram priznati da je bilo jako smiješnih poruka u kojima ste me nasmijali (navijač koji mi je obećao "prestat ću pušiti i upisati fakultet" ako potpišem-držim te za riječ) , stoga samo nastavite jer jedno je sigurno - vi ste mi također dali jedan veliki dodatni motiv za doći u Hajduk.

Trebat ćete nam kroz cijelu sezonu i ne kaže se bez veze da ste 12. igrač na terenu!!!“




Tagovi

Lukša JakobušićMindaugas NikoličiusHajduktransferiLjetni prijelazni rokhajdučke vijestiFilip Krovinović

Ostale Vijesti