Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Oglasila se Legia: Emreli sve dalje od Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 12.01.22. | 17:02

Legia se na web stranicama oglasila službenim priopćenjem vezano uz njihovog napadača Emrelija kojeg se povezuje s Dinamom.

Nakon što je transfer Argentinca Martina Ojede postao krajnje neizvjestan, Dinamo se prema nekim navodima okrenuo azerbejdžanskom ofenzivcu varšavske Legije Mahiru Emreliju, no čini kako Modri ni na toj adresi nisu imali sreće, barem ako je suditi po posljednjim informacijama iz Poljske.

Naime, Legia je na službenim stranicama objavila svoje stajalište o statusu 24-godišnjem Azerbejdžanca koji je u Poljsku stigao iz Qarabaga prošlog ljeta. Trenutno pretposljednji klub na tablici Ekstraklase istaknuo je kako je Emreli ima važeći ugovor s klubom koji važi do ljeta 2024. godine, a kako trenutno rade i na njegovom produljenju. Iz Legije su također istakli kako neće komentirati medijske napise koji "nemaju uporište u stvarnosti."

Emreli je ove sezone najbolji strijelac legije s 11 pogodaka, a u odličnoj formi bio je i u dresu Quarabaga. Prošlu sezonu završio je s učinkom od 22 pogotka i pet asistencija. Dinamo ove sezone povremeno ima ozbiljnijih problema s realizacijom, pa je veoma izgledno da u Maksimirskoj 128 aktivno rade na dovođenju nasljednika Marija Gavranovića, no hoće li to biti Ojeda, Emreli ili netko treći, još nije poznato.




Tagovi

Mahir EmreliDinamo ZagrebLegia

Ostale Vijesti