Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Određeni suci za 24. kolo, poznata lica u Varaždinu i Maksimiru

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.02.24. | 12:02

Poznati su suci novog kola HNL-a

Određene su službene osobe za utakmice 24. kola hrvatskog nogometnog prvenstva koje se igraju od petka 23. do nedjelje 25. veljače.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Krenimo redom:

Derbi kola u nedjelju od 15 sati igrat će se na Maksimiru, gdje Dinamo dočekuje Rijeku. Za glavnog suca utakmice određen je Dario Bel iz Osijeka. Pomagat će mu Goran Pataki i Marjan Tomas, a u VAR sobi sjedit će Igor Pajač i Ivan Mihalj.

Kolo će u petak otvoriti vrlo zanimljiv dvoboj na stadionu u Kranjčevičevoj. Lokomotiva će ugostiti Osijek, a utakmicu će suditi Mateo Erceg iz Benkovca, uz asistenciju Duje Strukana i Jerka Crnčina iz VAR sobe. Pomoćni suci bit će Vedran Đurak i Dominik Benković.

U subotu nas očekuju dvije utakmice. Od 15 sati Varaždin će ugostiti Hajduk, a pravdu će dijeli Zagrepčanin Fran Jović. Pomoćnici će mu biti Bojan Zobenica i Dejan Vuković, a eventualne sporne detalje u VAR sobi će pregledavati Ante Čuljak i Anto Marić.

Kasniji dvoboj subotnjeg termina, od 17.10 sati rezerviran je za Istru 1961 i Rudeš. Glavni sudac bit će Mario Zebec iz Cestice, pomagat će mu Ivan Janić i Dinio Knez, odnosno Patrik Kolarić i Ivan Starčević u VAR sobi.

Za kraj nam ostaje dvoboj Gorice i Slaven Belupa, koji se igra u nedjelju od 17.30 i zaključit će 24. kolo. Sudit će ga Ante Terzić iz Podstrane, uz pomoćnike Gorana Pericu i Vicu Vidovića, a VAR suci bit će Ivan Bebek i Luka Pajić.



Utakmicu Dinama i Rijeke prenosit će MaxSport i HRT2, dok ćete ostale utakmice moći gledati na MaxSportu.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSuciVAR sucisuđenje

Ostale Vijesti