Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Određeni suci za 1/4 finale Kupa: Pajač sudi Hajduku, Bel VAR sudac Dinamu, Strukan Rijeci u Rudešu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.02.24. | 12:47

Utakmice su na rasporedu 27. i 28. veljače

Hrvatski nogometni kup ovaj se tjedan nastavlja utakmicama četvrtfinala. HNS je danas odredio službene osobe za četiri utakmice, od čega će se tri odigrati u Zagrebu, a jedna u Splitu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Krenimo kronološki. Prvi će na teren Lokomotiva i Osijek, a dvoboj se igra u utorak, 27. veljače s početkom u 15 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici. Dvoboj će suditi Patrik Kolarić iz Čakovca, a u VAR sobi će biti Ivan Bebek (Rijeka).

U kasnijem terminu u utorak, na Poljudu će u 18 sati snage odmjeriti Hajduk i Varaždin. Pravdu će dijeliti Igor Pajač (Sveti Ivan Zelina), dok će VAR sudac biti Ivan Vučković iz Zagreba.

Raniji termin u srijedu, 28. veljače, rezerviran je za dvoboj Rudeša i Rijeke, koji će se igrati na stadionu ŠC Rudeš. Dom je to posljednje momčadi Hrvatske nogometne lige, koja je na tom stadionu već iznenadila Slaven Belupo u osmini finala Kupa. Isto će pokušati i protiv vodeće momčadi prvenstva, dvoboj počinje u 14 sati, a sudi ga Duje Strukan iz Splita. VAR na ovoj utakmici neće biti dostupan, stadion Rudeša nije osposobljen za VAR sobu i to je jedan od razloga zbog kojeg prvenstvene utakmice ne igraju u Rudešu. Za Kup vrijede nešto drugačija pravila, tako da će Rudeš u svojem kvartu hvatati senzaciju.

Četvrtfinale će zaključiti susret Dinama i Gorice, koji se u srijedu od 18 sati igra na Maksimiru. Sudit će ga Zdenko Lovrić iz Đakova, dok će u VAR sobi biti Dario Bel (Osijek). (I.M.)

Sve utakmice prenosit će se na Max sport 1 kanalu.



Tagovi

Hrvatski nogometni kupSuciVAR sucisuđenjeDario BelIgor PajačDuje Strukan

Ostale Vijesti