Foto: ND Gorica
Foto: ND Gorica

Odred otpisanih je svakim danom sve manji: Karrica pronašao novi klub, odlazi u susjedstvo

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.02.23. | 08:44

Dogovorena je posudba, ali ipak neće u Zrinjski kao što se to prvotno vjerovalo.

Do kraja sezone će Bernard Karrica biti igrač slovenske Gorice. Još jedan iz 'odreda otpisanih' napustio je Rujevicu, a iako se prethodnih tjedana najviše spominjao u kontekstu Zrinjskog gdje je trebao otići kao svojevrsna zamjena za Jankovića (iako, Janković je više igrač sredine terena, dok se Karrica bolje snalazi uz aut-liniju), on se u konačnici odlučio prihvatiti poziv iz Slovenije. U novom klubu će mu društvo u svlačionici praviti Filip Brekalo i Tino Agić.

„Osjećaji po dolasku u Novu Goricu su dobri, nadam se da ću dobiti veću minutažu nego u matičnom klubu. Dat ću sve od sebe za novi klub i pokušat ću pomoći u ispunjenju ciljeva“, rekao je po potpisu ugovora s novim klubom pa dodao:

„Želim pomoći Gorici koliko god je to moguće. Nadam se da ću upisati što više golova i asistencija i da ćemo ostati u ligi“, zaključio je mladi albanski reprezentativac koji se nakon veoma dobre polusezone u dresu Hrvatskog dragovoljca u Rijeci ipak nije uspio izboriti za ozbiljniju minutažu.

Karrica je u Rijeku stigao iz druge momčadi Dinama u ljeto 2021. godine, a prije dolaska u Hrvatsku i Dinamo (siječanj 2019.) je nastupao za kosovsku Gjakovu. (rv)



Tagovi

Bernard KarricaSlovenijaSlovenska nogometna ligaND Gorica

Ostale Vijesti