Action images
Action images

Odlazak je samo pitanje dana: Zoran Mamić dogovorio sve s reprezentacijom UAE-a, zarađivat će pravo bogatstvo

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 07.12.20. | 09:22

Tamošnji mediji pišu kako je Mamić mlađi pristao postati novi izbornik, a ugovor će biti potpisan na dvije godine.

Kako prenosi gulftoday.ae, izgleda kako je Zoran Mamić sve dogovorio s reprezentacijom UAE-a te će uskoro napustiti klupu zagrebačkog Dinama.

Spomenuti medij navodi kako se nisu zaboravili Mamićevi uspjesi na klupi Al-Aina te je upravo on cijelo vrijeme bio jedan od glavnih kandidata saveza. Ugovor bi trebao biti potpisan na dvije godine, a navodi se i kako Mamić neće paralelno voditi Dinamo i UAE već će sporazumno raskinuti ugovor sa zagrebačkim klubom.

Dinamo je trenutno druga momčad 1.HNL, ali puno je važnije da je klub izborio proljeće u Europi.

Podsjećamo, Mamić nije trebao biti dugotrajno rijšenje na klupi Dinama, ali nakon što klub nije uspio pronaći zajednički jezik s Matjažom Kekom koji je bio najveća želja po odlasku Igora Jovićevića, Mamić je potpisao trogodišnji ugovor kao glavni trener.

Za kraj, valja naglasiti kako će Mamić mlađi za dvije godine na klupi UAE-a zaraditi 4,5 milijuna eura što je novac kakvog mnogi hrvatski treneri mogu samo sanjati.

Uskoro se očekuje službeno priopćenje Dinama, a mediji iz Emirata javljaju kako bi ugovor trebao biti potpisan u narednih 10 dana.


Tagovi

Zoran MamićUAEDinamo Zagreb

Ostale Vijesti