REUTERS/Tony Obrien
REUTERS/Tony Obrien

Odegard zabio oba gola u pobjedi Arsenala nad Wolvesima

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 12.11.22. | 22:36

Topnici su mogli imati i bolji rezultat, ali ovo je zadovoljavajuće

U posljednjem engleskom paru danas, borbi Davida i Golijata, Arsenal je rutinski slavio u gostima kod Wolverhamptona 2:0. Oba je gola za Topnike postigao Martin Odegard.

Zatresao je Gabriel Jesus mrežu već u 6. minuti susreta, ali sudac je svirao ofsajd opa mu je gol poništenk, no gosti nisu posustali. Sfvakih nekoliko minuta stizali su pred gol domaćina u solidne prilike za postizanje vodstva i to unatoč nenadanoj zamjeni koju je Mikel Arteta morao napraviti već u 16. minuti kada se Granit Xhaka ozlijedio i Fabio Vieira ga je morao zamijeniti. Unatoč naporima Topnika, niti jedan njihov projektil nije završio u mreži u prvome dijelu.

U nastavku su gosti stigli do gola u 55. minuti kada je upravo džoker s klupe Vieira loptu poslao u šesnaesterac, a ondje ju je miro u mrežu pospremio Martin Odegaard za 1:0. Prednost je isti igrač povećao u 75. minuti kada je u mrežu pospremio odbijanac i na semafor postavio konačan rezultat.

Arsenal je i dalje vodeći i dobro mu je došao današnji kiks Cityja kojemu Newcastle puše za vratom, dok su Wolvesi posljednji.



Tagovi

ArsenalPremiershipWolverhampton

Ostale Vijesti