Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Odbio je Rijeku, u Gorici se zbog ozljede nije naigrao, a sad odlazi kod nesuđenog trenera Plavih

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.01.22. | 10:35

U Dinamo, s kojim ima ugovor do ljeta 2026. godine, je stigao prije pet godina iz Stuttgarta.

Niko Janković uskoro bi trebao biti priključen Zrinjskom iz Mostara gdje će biti na posudbi do konca ove sezone. Janković je na počeku sezone otišao u Goricu, ali se nije uspio nametnuti kod trenera Rendulića pa je tako u prvom dijelu sezone skupio tek osam nastupa.

20-godišnji ofenzivni veznjak je karijeru počeo u Dinamu, onda je u ljeto 2013. godine prihvatio poziv Stuttgarta, da bi se tri godine kasnije vratio u Maksimir. Igrao je za U-19 reprezentaciju, a zanimljivo je da je bio nadomak prelaska u Rijeku prije godinu dana. No, Janković, kao ni Đurasek koji ove sezone igra sjajno u Dnjipru gdje je na posudbi iz Dinama.

U sklopu transfera Štefulja i Nevistića u Dinamo, dvojica veznjaka su trebala Maksimir zamijeniti Rujevicom, ali su to odbili. Zapelo je, navodno, oko primanja, a Rijeka je umjesto Jankovića i Đuraseka dobila Jurišića i Karricu.

Janković je početkom godine vraćen s posudbe iz Turopolja, ali je bilo jasno kako neće ostati u Dinamu do kraja sezone već će na novu posudbu. Prema našim informacijama, Janković odlazi kod nesuđenog trenera Dinama na posudbu do kraja ove sezone, a službena potvrda očekuje se do kraja tjedan.


Tagovi

Niko JankovićHNK GoricaHNLBiH Premijer ligaPremijer liga

Ostale Vijesti