Goran Kovačić/PIXSELL
Goran Kovačić/PIXSELL

OCJENE - Hajduk: Uremovićevim izlaskom je došao pad, Diallo opet griješio, Perišić donio svježinu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.04.24. | 22:00

Hajduk je doživio poraz, evo kako smo ocijenili Splićane

Tko je po vama zaslužio plus, a tko minus?

Ivan LučićVratar
Prisilno branio, iako je ozlijeđen. Djelovao je sigurno u prvom dijelu, a početkom nastavka se istaknuo intervencijom na udarac Pašalića. Međutim, nije ništa mogao kod gola, bio je to udaraca iz blizine koji je Pašalić izveo velikom preciznošću.
Ocjena
6
Fahd MoufiObrana
Pripala mu je nezgodna zadaća čuvanja Marka Pjace. U prvom poluvremenu ga je dobro zatvorio. U 67. je uputio dobar centaršut na Pukštasa. NIje mu Pjaca puno toga napravio, odigrao je solidno, a zamijenio ga je Ivan Perišić.
Ocjena
6
Filip UremovićObrana
Vratio se nakon ozljede, ušao umjesto kartoniranog Šarlije. U prvom dijelu bio je pravovremen i siguran. Međutim, u nastavku se ozlijedio i morao izaći iz igre pa ga je zamijenio Prpić. Ispada, da je njegovim izlaskom Hajduk izgubio čvrstinu u obrani.
Ocjena
6.5
Josip ElezObrana
I on je novo rješenje trenera, zaigrao je protiv nekadašnje momčadi. Često ga je zapadala dužnost iznošenja lopte prema sredini. U skoku je odnio nekoliko zračnih dvoboja. Otišao naprijed u završnici kada je Hajduk tražio barem remi.
Ocjena
5.5
Ismaël DialloObrana
Dao mu je Karoglan prednsot ispred mladog Hrgovića na lijevom boku. Imao je dvoboj s Pašalićem, nimalo lagana zadaća. Nastojao je ići i prema naprijed. Nije bio na pravoj poziciji blizu Pašalića koji je postigao gol. Tako je ispao krivac za poraz.
Ocjena
5
Niko Kristian SigurVezni red
Pomagao Moufiju u čuvanju Pjace, odrađivao defenzivne zadatke što mu je primarno u u opisu posla. Bio je rastrčan, pun energije. U drugom dijelu je malo izgubio snage, ali je nastojao držati poziciju.
Ocjena
6
Filip KrovinovićVezni red
Počeo na pozciji šestice, izvodio prekide, sudjelovao u kreaciji napada, ali i on je odrađivao svoje u obrani, otklanjao opasnosti. Ipak nije uspio napraviti ništa posebno, premda je odigrao korektno
Ocjena
6
Rokas PukštasVezni red
Startao je prema najavama, vratio se u prvih 11, ali na mjestu desnoga krila. Imao je i jednu priliku na startu, ali ga je zaustavila riječka obrana. U nastavku je lijepo spustio u peterac, možda je mogao i pucati.
Ocjena
5.5
Anthony KalikVezni red
Pojavio se ponovno u momčaci na poziciji polušpice. U žaru borbe dobio je žuti karton u prvom dijelu. Vodio je bitku sa Selahijem, ali na poziciji koju je igrao morao je više kreirati i donijeti energije. Zamijenjen je, umjesto njega je ušao Brekalo.
Ocjena
5.5
Emir SahitiVezni red
On se također vratio među startere i to na lijevu stranu. Naprijed je pokušavao, ali se i vraćao na svoju polovicu pomoći Diallu. Ostao je nedorečen u napadu, nije uspio ništa opasnoga napraviti, pa je zamijenjen u drugom dijelu.
Ocjena
5.5
Nikola KalinićNapad
Nije imao puno lopti u prvih 45 minuta, trudio se, ali je ipak bio odsječen, falilo mu je ubačaja sa strane. Imao je bijeg u nastavku,ali ga je faulom zaustavio Radeljić. Igrao je do 68. kada je ga je zamijenio Trajkovski
Ocjena
5
Dominik PrpićVezni red
Ušao u 57. umjesto ozlijeđenog Uremovića. Nije uspio blokirati Pašalićev udarac za gol.
Ocjena
5
Laszlo KleinheislerVezni red
Ušao u 58. umjesto Sahitija. Nije uspio povezati Hajdukove redove.
Ocjena
5
Josip BrekaloNapad
Ušao u 68. umjesto Kalika. Odmah je imao udarac iz daljine. Nakon toga je odlično centrirao za Perišića.
Ocjena
5
Aleksandar TrajkovskiNapad
Ušao u 68. umjesto N. Kalinića. Našao se u 76. minuti u velikoj prigodi nakon dodavanja Perišića, ali bio je neprecizan. Mogao je donijeti izjednačenje.
Ocjena
5
Ivan PerišićNapad
Ušao u 74. umjesto Moufija s nadom da može nešto napraviti po pitanju rezultata. Stvorio je veliku priliku za Trajkovskog koji je promašio nemoguće. Imao je atraktivan udarac, volej sa 15 metara, no lopta je otišla pokraj vrata. Ipak, igrao premalo za ocjenu.
Ocjena
-
Mislav KaroglanTrener
Karoglan Napravio je sedam promjena u početnoj postavi u odnosu na poraz u Kupu s Dinamom. Računao je što dulje držati nulu i taman kada je napravi većinu promjena, Rijeka je povela. Doživio je četvrti poraz u nizu, premda je imao neki plan igre za izvući barem nulu i psihološki dignuti momčad. Porazom je zaostao deset bodova, to se više ne može nadoknaditi.
Ocjena
5



Tagovi

HajdukHNK RijekaJadranski derbiHrvatska nogometna ligaMislav KaroglanFilip UremovićIvan Perišić

Ostale Vijesti