Ivana Ivanović/PIXSELL
Ivana Ivanović/PIXSELL

OCJENE - Hajduk: Lučič spašavao od težeg poraza, nije pomogao ni povratnik Perišić

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.04.24. | 21:10

Evo kako smo ocijenili Bijele

Lovre KalinićVratar
Kod Kulenovićeva gola nije mogao ništa, a prethodno je obranio udaarad Petkovića sa 20 metara. Nakon toga je Kalinić zatražio intervenciju liječnika i morao izći iz igre zbog ozljede. Kakav peh na rođendan za kapetana Hajduka kojega je zamijenio Lučić.
Ocjena
-
Fahd MoufiObrana
U prvom dijelu to nije bilo ni približno dobro izdanje kao u prvenstvu kada je bio najbolji od Bijelih. U drugom je bio nešto aktivniji, ali nije kreirao puno opasnosti, obrana Dinama bila je budna.
Ocjena
5.5
Zvonimir ŠarlijaObrana
Pierre- Gabriel mu je pobjego po lijevoj strani prije nego što je servirao šansu za Špikića. Bježao mu je i Kulenović, dosta grešaka imao je Hajdukov prvi stoper.
Ocjena
5
Dominik PrpićVezni red
Prpić Pogreška na startu koju u konačnici nije iskoristio Petković. Kasnije je bio brži od kulenovića u kontri, spriječio opasnost.
Ocjena
5.5
Šimun HrgovićObrana
Dočekao je ulogu startera, a prvi centašut koji je bio opasan uputio je tek u 36. minuti. Bio je bolji od Dialla, ali nije ništa napravio, no ostat će zapamćen da je prepustio mjesto Ivanu Perišiću.
Ocjena
5
Niko Kristian SigurVezni red
Vraćao se i iznosio loptu prema naprijed. Pokušavao je u defenzivi zaustavljati Dinamove veznjake. U drugom dijelu je zbog jednog starta dobio žuti karton. Na kraju je pogodio gredu kojom je mogao donijeti produžetke.
Ocjena
5.5
Filip KrovinovićVezni red
Sudjelovao u izgradnji napada, a okuražio se i na šut sa 30 metara koji je išao pravo u Nevistića. Ovaj put mu je uloga bila malo drugačija. U drugom dijelu uputio je dobar udarac s više od 20 metara, ali je Nevistić efektno obranio.
Ocjena
5.5
Yassine BenrahouVezni red
Nije dobro ušao u blok kod udarca Petkovića koji je prethodio Dinamovu golu. Uputio je potom dobar centašut za Kalinića. To je bilo nedovoljno da ga Karoglan zadrži u igri pa je zamijenjen na poluvremenuu.
Ocjena
5
Laszlo KleinheislerVezni red
Počeo je ovaj susret na novoj poziciji, igrao polušpicu. Pokušaovao je povezivati redove, ali u prvom dijelu mu nije išto. U nadoknadi prvih 45 minuta zaradio je žuti karton. Neštoje probavao, ali je i on morao izići u nastavku.
Ocjena
5.5
Josip BrekaloNapad
Napokon starter. Već u drugoj minuti imao je šut koji je otišao preko vrata. Iskazao se i opasnim centaršutom, no Kalinić nije dobro zahvatio loptu. Sve u sveku dok nije zamijenje, nije igrao na razini koja se od njega očekuje, čeka povratak u staru formu.
Ocjena
5
Nikola KalinićNapad
xxxZaigrao umjesto Livaje i zaprijetio udarcem već u sedmoj minuti, no Nevistć obranio. Nakon vodstva gostiju dobio je jedan zračni duel u petercu, ali nije glavom nije dobro zahvatio loptu, kao ni uskoro kada je ubacio Benrahou.
Ocjena
5.5
Ivan LučićVratar
Ušao u 19. minuti umjesto Kalinića uz veliki pljesak. U 30. minut ije imao intervenciju na 30 metara ispred Kulenovića. Malo nakon toga obranio je zicer Špikiču. Obranio je Kulenoviću dobru šansu nakon kontre. Držao je Bijele svojim obranama kada se Diinamo preselio na polovicu Hajduka. Nastavio je s odličnim intervencijama i u drugom dijelu kada je na startu obranio Petkoviću.
Ocjena
6.5
Emir SahitiVezni red
Ušao u 46. umjesto Benrahoua na desno krilo. Na kraju je servirao priiliku Siguru koji je posljednjoj minuti pogodio gredu.
Ocjena
5.5
Aleksandar TrajkovskiNapad
Ušao u 65. umjesto Kleinheislera. Ništa posebno nismo vidjeli od Makedonca koji je dugo nije igrao.
Ocjena
5
Rokas PukštasVezni red
Ušao u 46. umjesto Benrahoua na desno krilo. Na kraju je servirao priiliku Siguru koji je posljednjoj minuti pogodio gredu.
Ocjena
5.5
Ivan PerišićNapad
Ušao od 73. umjesto Hrgovića uz ovacija stadiona koji je dočekao nastup za prvu momčad Hajduka. Pratio se svaki njegov dodir s loptom, imao je dva pokušaja glavom tek što je stupio na teren. Igrao je lijevog beka, nastojeći se ubaciti naprijed te je kreiro suigračima prilike. Ipak, premalo igrao za ocjenu.
Ocjena
-
Mislav KaroglanTrener
Izgubio treći susret na domaćem terenu u nizu, Pogriješio je s Benrahouom koji nije bio na visini zadatka, ali je u završnici uveo Perišića. No, Hajduk sada čekaju teški danii, ide se Rijeci. Predao je trofej Kupa.
Ocjena
5



Tagovi

HajdukGNK DinamoDerbiHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti