Očajni Mourinho nema izbora, pronašao zamjenu za ozlijeđenog Courtoisa

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.09.15. | 09:38

Budućnost trenutnog golmana Manchester Uniteda Victora Valdesa još uvijek je neizvjesna, ali počela su nagađanja kako bi mogao preseliti u Chelsea.

Bivši čuvar mreže Barcelone više nije potreban 'Crvenim vragovima'. Menadžer Louis van Gaal mu je dao do znanja kako može pronaći novu sredinu, a to bi mogao biti Chelsea.

Aktualni engleski prvak je ostao bez prvog vratara Thibauta Courtoisa zbog ozljede koljena na četiri mjeseca, a menadžer 'Bluesa' Jose Mourinho bi prema pisanju Calciomercata, želio dovesti Valdesa.

33-godišnji Španjolac nije prijavljen za momčad Manchester Uniteda u Ligi prvaka, a dovođenjem Sergija Romera i potpisivanjem novog ugovora s Davidom de Geom je postalo jasno kako je nepotreban na Old Traffordu.

Hoće li preseliti na Stamford Bridge, tek ćemo vidjeti, a ako dođe, priključit će se svojim bivšim suigračima u Barceloni - Cescu Fabregasu i Pedru.

Chelsea je katastrofalno ušao u sezonu, s tri poraza u pet utakmica, a s obzirom na dugi izostanak Courtoisa, Mourinho je ostao na BiH golmanu Asmiru Begoviću. Njegova zamjena je neiskusni 21-godišnji Jamal Blackman, pa Portugalac mora pronaći rješenje među vratnicama.

Osim Chelseaja, moguća Valdesova destinacija bi u siječnju mogla biti i Sevilla jer Unai Emery nije zadovoljan svojim golmanom Betom.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 


Tagovi

ChelseaSevillaManchester UnitedVictor ValdesJose Mourinho

Ostale Vijesti