Action images
Action images

"Obojica žele ostati"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.12.20. | 12:33

Dvije udarne igle PSG-a i ponajbolji napadački par na svijetu mogao bi još dugo godina zajedno surađivati.

Jedan je zabio tri, drugi dva, i to je bilo dosta da PSG stigne do 5:1 pobjede protiv Bašakšehira u utakmici koja će se još dugo pamtiti.

Usprkos činjenici što je viđeno šest pogodaka na utakmici, što je Neymar prvi od svoja tri zabio nakon prekrasnog driblinga i prodanog 'tunela' gostujućem braniču, što je utakmica sama po sebi bila jako dobra, nažalost, pamtit će se po rasističkom ispadu četvrtog suca. Da ne ponavljamo, cijelu priču znate, a o tome ste već imali prilike čitati na Germanijaku.

Kylian Mbappe i Neymar vrlo vjerojatno čine najbolji napadački tandem današnjice. Najbolji se može protumačiti kao nešto subjektivno, ali ako nisu najbolji, onda su definitivno najskuplji, jer da bi ih PSG danas imao za njih su morali kombinirano 'iskrcati' 367 milijuna eura.

Da među njima vlada odlična suradnja vidjelo se baš i utakmici protiv Turaka. Naime, Neymar je postigao dva pogotka, a kad je mogao kompletirati hat-trick, Brazilac je dao loptu u ruke Mbappeu kako bi on bio taj koji će realizirati najstrožu kaznu. Mnogi ne bi tako postupili...

Zanimljivo, obojici nogometaša ugovori ističu u ljeto 2022. godina pa tako u PSG-u smatraju da je ova zima idealna da s obojicom produlje suradnju. Predsjednik PSG-a potvrdio je kako su inicijalni razgovori već počeli, a dobra stvar je što obojica spomenutih nogometaša žele ostati u Parizu:

"Započeli smo pregovore s Neymarom i Mbappeom. Ne mogu vam previše otkrivati kako teku razgovori, ali mogu reći kako sam uvjeren kako će sve dobro završiti. Obojica žele ostati", rekao je Nasser Ghanim Al-Khelaïfi za RMC Sport.

Da ne treba sumnjati u riječi predsjednika može se vidjeti i po izjavi Neymara nakon utakmice protiv Bašakšehira:

"Jako sam sretan u Parizu. Sretan sam u klubu, sretan sam kakve imam suigrače... O odlasku ni ne razmišljam. Razgovarat ću s predsjednikom, imamo dobar odnos, a ja sam jako uzbuđen radi klupske budućnosti", rekao je 28-godišnji Brazilac.



Tagovi

PSGParis Saint-GermainKylian MbappéNeymar

Ostale Vijesti