O budućnost Dinama raspravljat će na javnoj tribini

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.11.18. | 08:30

Članovi pokreću raspravu.

Kakva je najbolja budućnost za Dinamo, preoblikovanje u športsko dioničko društvo, koje zagovara akutalna uprava kluba ili ustroj kao udruga građana po modelu da svaki član kluba može birati upravu, koju zagovaraju brojni navijači pitanje je na koje će se pokušati dobiti odgovor idućeg utorka, 6. studenog u kazalištu Vidra s početkom u 20 sati.

Udruga članova Dinamo “Dinamo to smo mi” organizira javnu tribinu pod nazivom “Dinamo - jučer, danas, sutra; preoblikovanje ili udruga građana” na kojoj će nekoliko panelista diskutirati o situaciji o klubu i njegovoj budućnosti. Ulaz na tribinu je besplatan, a pozvani su svi navijači i članovi Dinama bez obzira na svoj stav o ovoj temi.

“Glavni cilj tribine jest u konstruktivnoj raspravi argumentima pokrenuti raspravu o Dinamu i sučeliti stavove svih povezanih s Dinamom bez obzira na njihovo viđenje budućnosti kluba. Vjerujemo da je sazrijelo vrijeme da se o Dinamu raspravlja javno i pred zainteresiranom publikom”, kazao je Juraj Čošić, predsjednik Udruge “Dinamo to smo mi” i podsjetio:

“Još početkom travnja kada je udruga osnovana i predstavljena želja je bila pozitivnim i afirmativnim idejama vratiti dinamovce tamo gdje pripadaju. Od prvih dana smo tvrdili da Dinamo ima velik broj navijača koje samo treba probuditi. Odlični rezultati pokrenuli su taj trend, no smatramo kako se ovakvim javnim tribinama može dodatno stvoriti pozitivno ozračje oko kluba”.

Na tribinu su pozvani i predstavnici GNK Dinamo.

“Poslali smo poziv u klub pa pošalju predstavnike koji bi bili panelisti jer ovom tribinom želimo pridonijeti kvaliteti upravljanja Dinama. Do sad se o budućnosti Dinama govorilo samo iz prostorija kluba, ili iz naših medijskih nastupa, a sada je prilika da se svi zajedno, sa svojim argumentima obratimo navijačima i članovima na ovakvom javnom događanju. Nadamo se da će klub prihvatiti ovaj poziv”, kazao je Juraj Čošić.

Osim predstavnika kluba, te Udruge “Dinamo to smo mi”, kao sudionici su pozvani i neki bivši igrači, ekonomisti, športski menadžeri i novinari koji su upućeni u tematiku i za koje u Udruzi “Dinamo to smo mi” vjeruju kako mogu doprinijeti kvalitetnoj raspravi.

“O konačnoj listi sudionika obavijestit ćemo tijekom vikenda jer čekamo sve konačne potvrde, ali uvjereni smo da sva imena jamče kvalitetnu raspravu i početak dijaloga o Dinamu”, dodaje Čošić.

Također, omogućen je i prijenos tribine na jednom TV kanalu.

(Foto: Pixsell)

POVRATAK NA NASLOVNICU


Tagovi

Udruga Dinamo to smo mi

Ostale Vijesti