REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Nož u srce svim navijačima Juventusa: Dybala ostaje u Italiji, zaradit će 24 milijuna eura za četiri godine

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 04.05.22. | 11:38

La Joya odlazi iz Torina nakon sedam godina, ali neće morati daleko seliti, tek nešto više od stotinjak kilometara istočnije…

Iako službene potvrde još uvijek nema, odnosno jedino što nedostaje je potpis na ugovoru, izgleda kako je sve gotovo i kako je napokon poznato u kojem će klubu karijeru nastaviti Paulo Dybala.

Pričalo se o nekim engleskim klubovima, u kombinaciji je navodno bio i PSG, ali La Joya neće napustiti Čizmu. On će, prema svemu sudeći, postati novi igrač Intera. Zarađivat će manje nego što mu je Juventus nudio, Gazzetta ističe kako je s Interom dogovorio primanja od šest milijuna eura godišnje te da bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor, dok su mu čelnici Stare dame nudili osam milijuna eura + dva milijuna eura kroz bonuse, ali su zbog zahtjevnih agenata na kraju ipak odlučili povući ponudu pa je tako Argentinac bio prisiljen okrenuti se drugim opcijama.

Dolazak Vlahovića jasno je sugerirao desetki Juventusa, čiji će broj od sljedeće sezone naslijediti Chiesa, da se igra Stare dame neće vrtjeti oko njega, a on na to izgleda nije bio spreman. Vjerovao je, da će po odlasku Cristiana Ronalda, opet postati prva violina torinskog orkestra, ali maestro se odlučio neke druge instrumente gurnuti u prvi plan.

Beppe Marotta, izvršni direktor Intera, izjavio je kako je Dybala prilika koju ne smiju propustiti. Izgleda da neće, jer Inter je očito uvjerio Dybalu da karijeru nastavi na Giuseppe Meazzi. United je bio u igri, Atletico također… Ali, Inter je bio jasan i konkretan, dali su ugovor, uz uvjet – uzmi ili ostavi. A Dybala je, ističe Gazzetta, izgleda uzeo, samo još nije potpisao, mada bi to trebala biti čista formalnost…

Prema svemu sudeći, potpisat će tek na kraju sezone, kako ne bi došao u prvi plan i na taj način poremetio Inter u borbi za naslovom prvaka. Sve je gotovo, ugovor je na stolu, u kemijski ne nedostaje tinte, a umjesto crno-bijelih, na njemu će ubuduće biti crno-plave pruge.


Tagovi

Paulo DybalaInterJuventusnogometni transferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti