Novom prvoligašu reprezentativni napadač, Erciyessporu 2,5 milijuna eura za veznjaka

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.08.14. | 15:41

Čak 2,5 milijuna eura Galatasaray je platio Erciyessporu za 27-godišnjeg veznjaka Yasina Öztekina koji će sljedeće četiri godine provesti u aktualnom turskom doprvaku.

Öztekin je odigrao sjajnu sezonu u Erciyessporu nastupivši u 29 utakmica u kojima je postigao 7 golova. Njegov dosadašnji klub u ovom je transferu dobro zaradio jer su ga prošle godine besplatno doveli nakon što mu je istekao ugovor s Trabzonsporom. Öztekin je, inače, rođen u Dortmundu, u Borussiji je prošao mlađe kategorije te ubilježio jedan nastup u prvoj momčadi, ali se 2011. odlučio na odlazak u Tursku.

Galatasaray je, osim u rubrici 'dolasci' zabilježio je i jedan transfer u rubrici 'odlasci'. Tako su 24-godišnjeg napadača Sercana Yildirima poslali na jednogodišnju posudbu u Balikesirspor koji će sljedeće sezone po prvi put nakon 38 godina igrati u prvoj ruskoj ligi. Balikesirspor sljedeććeg ljeta ima i opciju otkupa Yildirimovog ugovora za nešto više od milijun eura Inače, ovaj napadač ima i 10 nastupa za reprezentaciju Turske.

(Foto: Action Images)


Tagovi

BalikesirsporErciyessporGalatasaray

Ostale Vijesti