Screenshot
Screenshot

Novo pojačanje Rijeke: Iz Standarda stiže mladi reprezentativac Srbije, ugovor potpisan na dvije godine

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 01.09.22. | 11:10

U ugovoru je opcija i za treću godinu, a iako 21-godišnjak može po potrebi pokriti obje bekovske pozicije, najbolje se snalazi na mjestu defenzivnog veznog,

Damjan Pavlović danas će postati novi igrač Rijeke! 21-godišnji veznjak rodom iz Eupena je cijelu svoju dosadašnju karijeru proveo u redovima Standarda, ali je zato igrao za dvije reprezentacije. Prvo je branio boje Belgije (U15, U16), da bi onda prešao pod zastavu svojih roditelja te je upisao po jedan nastup za U20 i U21 reprezentaciju Srbije.

Pavlović igra ne mjestu središnjeg/defenzivnog veznjaka, a po potrebi je upotrebljiv i na obje bekovske pozicije. Za prvu momčad belgijskog giganta je dosad upisao 35 nastupa, a u Rijeku stiže bez odštete. S njim je potpisan dvogodišnji ugovor (+1), a njegovo predstavljanje trebalo bi biti odrađeno do kraja dana.

Iz Rijeke je rečeno da bi do ponoći trebala stići tri nova igrača. Pavlović je prvi, Mraz neće biti drugi pa se tako čekaju još dvojica. Izgleda kako su u klubu svjesni situacije pa će tako, ako je potrebno, nekoga čak i preplatiti, samo kako bi Rijeka dobila dovoljno kvalitetnu momčad s kojom će odlazak na Maksimir kao posljednja momčad lige biti nešto što se više nikada neće ponoviti.


Tagovi

Damjan PavlovićHNK RijekaRijekaStandard LiegeStandardGermanijak transferinogometni transferitransferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2022.

Ostale Vijesti