Novi trener Reala za klupu će prikovati najpodcijenjenijeg igrača? Ne voli raspodjelu minuta

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.11.18. | 10:04

Lopetegui je pošteno podijelio minute, ali Solari neće.

>ODIGRAJ REAL MADRID - VALLADOLID

Nema sumnje da je Courtois mlađi, vjerojatno talentiraniji, ali dojam je da Navas nije ovo zaslužio. Govorimo o odluci koju je Solari povukao, a to je da će Navas biti trajni drugi golman i da neće više biti podjele minutaže. Od kako je stigao Courtois on i Navas dijelili su Ligu prvaka i prvenstvo pod trenerom Julenom Lopeteguijom. Kostarikanac je branio Ligu prvaka, a Courtois je nastupao u domaćem prvenstvu. Međutim, Marca piše kako će belgijski reprezentativac dobiti sve minute, a Navas nastupe u Kupu koje je do sada dobivao treći golman Casilla.

Već smo vidjeli Navasa kako nastupa u Kupu u prvoj utakmici Solarija na klupi Reala, a od ranije je poznato kako je sklon igranju s jednim golmanom u svim važnim natjecanjima jer smatra kako je kontinuitet na vratarskoj poziciji izrazito bitan za momčad.

Jasno je kako se Real nje trebao ovako napuniti na vratarskoj poziciji već je mogao dovesti neko igračko pojačanje koje bi vratilo ravnotežu u momčad nakon odlaska toliko važnog igrača poput Cristiana Ronalda. No, odlučili su umjesto vrhunskog igrača imati dva vrhunska golmana od kojeg će jednom zabiti nož u leđa.

Kaylor Navas godinama je bio plašen pričama kako dolazi David De Gea i kako Realu treba golman, a u njemu su imali potrebnu stabilnost. Lopetegui je tu bio pošten, podijelio im je dva važna natjecanja, čak je Navas i branio Ligu prvaka, no Solari će ga prikovati za klupu. Toliko je dao klubu i zaslužio je prodaju u neki klub gdje bi bio standardan, ali znamo već kako se Real ponaša prema svojim veteranima i kako oni napuštaju klub na stražnji izlaz u slučajevima Ikera Casillasa, pa i Raula

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Santiago Solari

Ostale Vijesti