Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Novi trener Hrvatskog dragovoljca stiže s iskustvom iz Dinama i Saudijske Arabije

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.06.22. | 08:39

Klub sa Sigeta u idućoj će se sezoni natjecati u Prvoj nogometnoj ligi.

Povratnička epizoda Hrvatskog dragovoljca u najvišem rangu hrvatskog nogometa trajala je ekspresno. Nećemo napisati i u prvoj ligi, jer će se drugi rang hrvatskog nogometa od iduće sezone zvati Prva nogometna liga, a u njoj će Dragovoljci pokušati izboriti povratak u elitu i to u dosta jakoj konkurenciji s Interom, Jarunom, Kustošijom, Dubravom Tim Kabel, Cibalijom, Solinom, Dugopoljem, Orijentom 1919 i BSK-om iz Bijelog Brda.

Prošla sezona bila je prilično turbulentna za Crne. Vodila su ih čak tri trenera, a posljednji, Rijekin Dragan Tadić, vratio se u Rijeku nakon što je napadačkom i atraktivnom igrom u proljetnom dijelu sezone popravio negativan dojam iz jeseni.

No, Crni se sada okreću novim izazovima budući da se Tadić vratio u Rijeku i figurira kao jedan od kandidata za novog trenera momčadi s Kvarnera. A Hrvatski dragovoljac dobio je novog trenera, 45-godišnjeg Ivu Milića, bivšeg igrača Zagreba, Vukovara 91, Intera i Sesveta, a u Siget stiže iz saudijskog Al Naassra u kojem je vodio U20 momčad kluba. Milić ima iskustvo vođenja kategorije Dinamove škole nogometa, a Hrvatski dragovoljac bit će mu prvi seniorski angažman.

Crni će s pripremama za novu sezonu početi 27. srpnja, a Dragovoljci u ovom trenutku razgovaraju s dosta velikim brojem različitih igrača...


Tagovi

Hrvatski dragovoljacIvo MilićIvo Milić

Ostale Vijesti