REUTERS/Valentyn Ogirenko
REUTERS/Valentyn Ogirenko

Novi Šerif u Emiratima: Dinamova i Zvezdina želja nastavlja karijeru na Bliskom istoku

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.01.22. | 16:10

Potpisao je ugovor do 2023. godine

Kolumbijac je zapaprio i jednima i drugima. Sjećamo se kalklulacija koje su kolale ovoga ljeta kada je ždrijeb u Nyonu spojio Dinamo i Zvezdu kao potencijalne takmace u doigravanju za ulazak u skupinu Lige prvaka.

DinamO je morao prvo preskočiti Legiju, a Zvezda Šerif kako se taj veliki okršaj uopće dogodio, no na kraju je ispalo da je Moldavski prvak izbacio oba predstavnika. Dinamo je relativno lako preskočio Poljake, a Zvezda je posrnula protiv Šerifa. Onda je isti taj Šerif izbacio i Dinamo. Jedan od najboljih pojedinaca s terena, Kolumbijac Danilo Arbeloda, odmah je zapeo za oko Dinamu, ali i klubu s Marakane, neki su čak i pisali kako je taj posao gotova stvar.

Na kraju će Kolumbijac u toplije krajeve. Umjesto Dinama i Zvezde, Al Ain je upravo na svojem Twitteru potvrdio kako je Danilo Arbeloda njihov novi igrač , potpisao je ugovor s Al Ainom do ljeta 2023. godine.

Podsjetimo, nekoliko je hrvatskih trenera odradilo veći broj utakmica u ovom klubu. Naš izbornik Zlatko Dalić, koji je skupio sto nastupa na klupi ove ekipe, potom i Zoran Mamić te finalno, Ivan Leko.

 


 


Tagovi

Danilo ArboledaŠerifDinamo ZagrebCrvena zvezda

Ostale Vijesti