Novi prvak Slovenije uzda se u Riječane: Jedan odlazi, drugi ga mijenja u vrhu napada

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.08.20. | 11:18

Službeno su potpisali novo pojačanje.

Slovenski prvak Celje uskoro bi mogao ostati bez Darija Vizingera, bivšeg napadača Rijeke koji je na meti tri talijanska kluba. 22-godišnji golgeter zabio je u minuloj sezoni 23 gola uz 12 asistencija, a

Na njega su oko bacila dva prvoligaša, Benevento i Genoa te novopečeni drugoligaš Lecce. Najviše je za njim zagrizao Benevento, a više o tome pročitajte OVDJE.

S druge strane, Celjani ne ostavljaju ništa slučaju te su već službeno pronašli novo ime u vrhu napada. Ponovno, riječ je o bivšem igraču Rijeke, očito u susjedstvu vjeruju provjerenom receptu...

Celje je pojačao Filip Dangubić koji je dijete kluba s Rujevice, a nakon 13 godina i tek jednog službenog nastupa u bijelom dresu preselio je u Spartak iz Trnave. Tamo se nije snašao najbolje pa je išao na posudbe u Senicu, zatim i u rumunjsku Chindiju gdje je proveo posljednju sezonu zabilježivši jedan gol u 14 nastupa.

Nije mu ovo prvi put da će zaigrati u Sloveniji, pa ni u Celju. Kao igrač Rijeke ovdje je proveo dio karijere na posudbi, a igrao je i za Pomorac, Krku i Krško.

Danas 25-godišnji napadač, Dangubić prije pet godina upisao i jedan nastup za U21 reprezentaciju Hrvatske, zabilježivši i jedan gol.

(Foto: screenshot)


Tagovi

Filip DangubićDario Vizinger

Ostale Vijesti