Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Novi problemi za Tomića: Nakon kapetana, na dulje vrijeme ostao i bez ponajboljeg igrača

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.03.22. | 13:39

Prisilno je morao napustiti igru već u prvom poluvremenu protiv Hrvatskog dragovoljca.

Izgleda kako ozljeda Domagoja Pavičića nije tako bezazlena kako su se na Rujevici ponadali. Desetka Rijeke dobila je jedan udarac u prvom poluvremenu utakmice protiv Dragovoljca, nakon čega ga je Goran Tomić bio prisiljen izvaditi iz igre već u 32. minuti.

Prema najnovijim informacijama, Pavičić neće nastupiti u ogledu protiv Gorice, dok je za utakmicu s Istrom 1961 upitan. Podsjetimo, Tomić je lišen usluga kapetana Hrvoja Smolčića koji ima problema s tetivom, a kako bi se 'očistio' žutih kartona, u prošlom ogledu protiv Hrvatskog dragovoljca bio je na klupi te je onda pred sam kraj utakmice dobio žuti karton, s tim da mu je to bio treći. Smolčić svakako ne bi bio u konkurenciji za sljedeći prvenstveni ogled pa su tako u Rijeci odlučili kako je ovo idealna prilika da se 'očisti'.

Pavičić je pak ove sezone, uz Drmića i Murića, najbolji igrač Rijeke. Iako se njegov učinak ne mjeri samo kroz golove i asistencije, on je ove sezone skupio po pet golova i isto toliko asistencija. Pavičić igra svoju petu sezonu u dresu Rijeke, dosad je skupio ukupno 167 nastupa, 20 pogodaka i 23 asistencije u riječkom dresu, ali ono što je puno važnije za Gorana Tomića je to da je baš Pavičić začetnik većine opasnih akcija Rijeke te da igri daje tempo. Rijeka s njim ili bez njega nije ista momčad te će se njegov izostanak sigurno osjetiti, a u klubu sada rade sve da ako i ne bude spreman igrati protiv Istre 1961, da bude onda spreman za sve utakmice nakon nje.

Tko će biti prvak? (1.45) Dinamo (4.50) Osijek (10.00) Hajduk (13.00) Rijeka

Rijeka je u subotu neočekivano pala u ogledu protiv Dragovoljca, a da su kojim slučajem uspjeli svladati fenjeraša, danas bi bili na vrhu prvenstvene ljestvice.

Desetka Rijeke ušao je u posljednjih 100 dana ugovora, gotovo pa sigurno na kraju sezone odlazi iz Rijeke, a dobrim igrama u završnici sezone nastojat će povećati broj zainteresiranih klubova. No, sad je glavno da se oporavi i da opet bude 100 posto fit, o svemu ostalom razmišljat će kad za to bude vrijeme…

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Domagoj PavičićHNK RijekaRijekaozljeda

Ostale Vijesti