Hrach Khachatryan/PIXSELL
Hrach Khachatryan/PIXSELL

Novi problemi: Uefa pokrenula još jedan disciplinski postupak protiv HNS-a

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.09.23. | 15:28

Ovaj puta zbog sukoba hrvatskih navijača s armenskim.

Disciplinska komisija Uefe pokrenula je disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog ponašanja navijača na utakmici Europskih kvalifikacija između Armenije i Hrvatske koja je odigrana u Jerevanu, objavio je HNS na svojoj internetskoj stranici.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Hrvatski nogometni savez prijavljen je prema članku 16. Disciplinskog pravilnika Uefe zbog neprimjerenog ponašanja navijača. Prema izvještaju delegata, oko 20 navijača koji su kupili ulaznice na crnom tržištu, a za koje se sumnja da su iz Hrvatske, sudjelovalo je u tučnjavi s armenskim navijačima na južnoj tribini. Hrvatski nogometni savez nema podatke o identitetu tih osoba", poručili su iz krovne kuće hrvatskog nogometa.

Podsjetimo, jučer je Uefa također pokrenula disciplinsku postupak zbog Hrvatskog nogometnog saveza i to zbog diskriminacije. Promatrač FARE-a podnio je izvještaj delegatu utakmice u kojem je navedeno da je u sektoru s hrvatskim navijačima primijećen pojedinac koji je u nekoliko navrata istaknuo ustašku zastavu te je zbog tog incidenta Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a.

Nema sumnje, uskoro možemo očekivati nove "čestitke" iz Uefe na adresu HNS-a, a nadamo se kako ipak neće doći do najteže kazne. a to je igranje sljedeće domaće utakmice pred praznim tribinama. U idućem dvoboju, Hrvatska će 12. listopada na Opus Areni igrati protiv Turske. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaHNSUEFAKazna

Ostale Vijesti