Goran Stanzl/Pixsell
Goran Stanzl/Pixsell

Novi problem za Jakirovića: Ogiwara opet ozlijeđen, upitan i za Betis i Rijeku! U prvih 11 bez zimskih pojačanja?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.02.24. | 10:20

Japanac, koji je dočekan kao spasitelj za lijevi bok, od prvog dana muči se s gležnjem, koji je opet stradao u Sevilli

Kad sve ide u pravom smjeru i izgleda pozitivno, dogodi se nešto što pokvari sliku idile. To je Dinamova priča ove sezone. Tako je sve i nakon pobjede Sevilli nad Betisom (1-0) izgledalo savršeno, a onda je planove poremetila ozljeda Takuye Ogiware. Japanac nema sreće, otkad je došao u Dinamo u siječnju, nikako da uhvati kontinuitet i pokaže ima li kvalitetu za Dinamo. Još uvijek ne znamo o kakvom se točno igraču radi, vidjeli smo ga u dvije utakmice, protiv Gorice i Lokomotive, imao je dobrih i lošijih trenutaka, no nikako da 'zakapari' poziciju lijevog beka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, Ogiwara je došao iz Japana s ozljedom gležnja, propustio je dobar dio priprema, bio je i bolestan, nije igrao protiv Lokomotive i Istre 1961 na startu proljeća. Onda je odigrao tih 180 minuta protiv Gorice i Lokomotive, dok je za utakmicu s Betisom bio upitan, opet zbog problema s gležnjem. Ipak, putovao je u Sevillu i ušao u zadnjih 10-ak minuta, odradio svoju dionicu korektno, ali opet pogrešno stao i ozlijedio taj isti gležanj. Baš nevjerojatno! I zbog te će ozljede Ogiwara propustiti nedjeljni (17.10 sati) susret protiv Varaždina u Maksimiru, vjerojatno i uzvrat s Betisom u četvrtak, a upitan je i za derbi s Rijekom iduće nedjelje. Tako je Jakirović opet ostao na samo jednom lijevom beku i to 'priučenom', Mauru Perkoviću, što znači da je izgubio jednu opciju na stoperskoj poziciji. I mora se moliti da njegovo zdravlje.

Inače, s obzirom na Ogiwarinu ozljedu, mogli bismo u ovoj današnjoj, ali i u idućim utakmicama, gledati Dinamo bez zimskih pojačanj u prvih 11. Arber Hoxha, čini se, gubi svoje mjesto na lijevom krilu, Moreno Živković je od sigurnog prvotimca došao do ruba prvih 11, Pierre-Gabriel još nije debitirao, možda će dana, a u Europi ionako ne može participirati. Fran Brodić, pak, obično ulazi s klupe, jer Petkovićevo mjesto je neupitno.



Tagovi

GNK DinamoNK VaraždinHNLTakuya OgiwaraSergej Jakirović

Ostale Vijesti