Novi poraz Real Madrida: Mlada zvijezda Ajaxa i sljedeće godine u dresu Kopljanika

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.08.19. | 17:36

Sportski direktor nizozemskog kluba rekao je kako je posao definitivno propao…

Neki govore kako je transfer propao radi činjenice kako trener kraljevske momčadi Zinedine Zidane nije pretjerano oduševljen njegovim kvalitetama, a Overmars se na cijelu temu nije htio previše osvrtati te je kratko izjavio:

„Van de Beek ostaje u Ajaxu ove godine“, kratko i jasno rekao je nekadašnji igrač Barcelone i Arsenala.

Dodao je još Overmars kako misli da će De Jongu biti potrebno neko vrijeme da se privikne na igru Barcelone, ali ne sumnja da će se s vremenom potpuno adaptirati:

„Frenkie može tamo igrati 10 godina, samo se za početak treba prilagoditi. U cijelom tom procesu veliku ulogu ima i trener koji će mu morati pronaći idealnu poziciju“, rekao je 46-godišnjak, a dao je svoje viđenje transfera Matthijsa de Ligta u Juventus:

„Ja sam cijelo vrijeme mislio kako će u konačnici otići u Barcelonu, ali prelazak u Juventus bila je isključivo odluka igrača“, zaključio je Overmars.

Podsjećamo kako je Real Madrid ovog ljeta na pojačanja izdvojio ogromnih 305 milijuna eura, a svakako je najveća kupovina bila ona Edena Hazarda za kojeg su na račun engleskog Chelsea morali uplatit okruglih 100 milijuna eura!

Van de Beek igra na poziciji središnjeg veznog igrača a budući da tamo na raspolaganju Zidane ima Kroosa, Modrića, Casemira, Isca, Jamesa i mladog Federica Valverdea, odlučili su kako će ipak pričekati sa kupnjom mladog Nizozemca za kojeg bi također morali izdvojiti pozam,ašnu svotu novaca.

Real je u novu sezonu ušao sa jednom pobjedom i jednim remijem, a u ovom se trenutku nalaze na trećem mjestu španjolske La Lige.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="nl" dir="ltr">Marc Overmars laat weten niet uit te gaan van een vertrek van Donny van de Beek <a href="https://twitter.com/hashtag/ajax?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ajax</a> <a href="https://t.co/eRhsptP62Q">https://t.co/eRhsptP62Q</a></p>&mdash; Voetbalzone.nl (@voetbalzonenl) <a href="https://twitter.com/voetbalzonenl/status/1166715322449182721?ref_src=twsrc%5Etfw">August 28, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

(foto:Reuters)

 


Tagovi

Zinedine ZidaneReal MadridAjaxtransferiDonny Van De BeekLa Liga

Ostale Vijesti