Novi podvig patuljaka u Premiershipu: Sva slobodna mjesta na stadionu otišla na pretplate!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.06.17. | 16:01

Željno očekujemo početak Premiershipa!

Nakon što je Huddersfield izveo novo nogometno čudo u Engleskoj tako što je od borbe za opstanak u Championshipu u samo jednoj sezoni spektakularno stigao do promocije u Premiership, očekivano je nastala prava navijačka pomama.

„Terijeri“, kako im glasi nadimak, svoje utakmice igraju na Kirklees stadionu, kapaciteta 24 i pol tisuće gledatelja. Već su pred ulaska u playoff prodali sjajnih više od 17 i pol tisuća pretplata za novu sezonu, dakle kada se još nije znalo hoće li uspjeti s podvigom do kraja, a kada su u tome uspjeli, prodaja je probila sve rekorde.

Klub je naime jučer pustio preostala mjesta u prodaju za pretplatnike, a golemi red se formirao već od rane zore. Do 12:30 Huddersfield je rasprodao sav kapacitet koji su predvidjeli za pretplatnike, što je u konačnici došlo do brojke od čak 20.192 pretplatnika na stadionu kapaciteta 24 i pol tisuće mjesta!

S obzirom na interes, vjerojatno je da bi prodali i pun kapacitet stadiona, pa čak i više, ali preostalih nešto manje od četiri i pol tisuće mjesta prema pravilniku moraju ostaviti za slobodnu prodaju na dan utakmice (uključujući i gostujuće navijače) tako da se slobodno može reći da je Huddersfield u potpunosti nakrcao stadion pretplatnicima!

Klub pokušava osmisliti i projekt unutar kojeg bi pretplatnici koji igrom slučaja ne mogu ići na određenu utakmicu tijekom sezone dodijele pravo nekom drugom da za to kolo zauzme njegovo mjesto, a o tome će navijači Huddersfielda biti obaviješteni, kako su naglasili i na njihovim stranicama.

Njihov direktor prodaje, Sean Jarvis, naglasio je:

„Svi koji su povezani s klubom bi trebali biti itekako ponosni na ovaj podvig uoči ovako bitne sezone. Ovo je posveta mukotrpnom radu koji je odrađen u klubu tijekom mnogo godina. Huddersfield je klub zajednice i sjajno je vidjeti navijače kako su se ujedinili oko kluba u novoj sezoni u Premiershipu“, zaključio je.

(Foto: Action Images)


Ostale Vijesti