Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Novi kontinent, nova liga, ali stare navike: Dabro u debiju zabio za pobjedu Beijing Guoana (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.06.22. | 13:02

Ušao je u 76. minuti, a 10 minuta kasnije osigurao je svojoj momčadi nova tri boda.

Kakav nos za gol ima Marko Dabro svi ljubitelji hrvatskog nogometa odavno znaju, ali sad su se u isto mogli uvjeriti i u Kini gdje je bivši napadač Lokosa u svojem debiju zabio i prvi pogodak kojim je svojoj momčadi osigurao nova tri boda u prvenstvu.

Dabro je u prva dva prvenstvena kola ostao na klupi, a za Beijing Guoan debitirao je u utakmici protiv Tianjin Jinmen Tigera, inače kluba čije boje brani Dejan Radonjić. U sudaru dvojice bivših napadača Lokomotive bolji je bio onaj koji se danas prvi put susreo s kineskim nogometom, a jedini pogodak na utakmici vidjeli smo u 86. minuti.

Zhang Yuning je uputio prizeman ubačaj s lijeve strane, Dabro 'školski' napao prvu vratnicu i rutinski zabio za vodstvo. Budući da je Vinkovčanin zabio u 86. minuti, gostima nije ostalo puno vremena da se vrate u utakmicu, a na kraju se pokazalo da je pogodak bivšeg igrača Lokosa bio vrijedan tri boda. Zanimljivo, pogodak je prvo bio poništen, ali je sudac odlučio kako je sve bilo čisto nakon pregleda VAR-a.

Marko Dabro je ušao u 76. minuti i zabio točno 10 minuta kasnije, dok je na suprotnoj strani Dejan Radonjić u igru ušao u 64. minuti i požutio u šestoj minuti dodanog vremena.

CFA Super liga, 13. lipnja

Beijing Guoan - Tianjin Jinmen Tigera 1:0

Shenzen – Meizhou Hakka 13.00


*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Marko DabroBeijing GuoanBejing GuoanKineska nogometna liga

Ostale Vijesti