Novi kiks Reala, Modrić asistirao za bod

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.09.19. | 23:05

Samo četiri boda u tri kola.

Kako su završili prošlu, tako su u Realu i započeli novu sezonu. Lošim igrama i rezultatima, a nakon tri odigrana kola u Primeri, skupili su tek pet bodova i već kaskaju četiri boda za Atleticom. 

Na gostovanju kod Villarreala, Kraljevski klub izvukao je 2:2 remi, a kako je dvoboj tekao, mogu biti zadovoljni s osvojenim bodom. Domaćini su dva puta vodili, golovima Morena u 12. minuti te Gomeza koji je poentirao u 74. minuti. 

Real je u oba navrata spašavao Gareth Bale. Prvi puta u sudačkoj nadoknadi prvih 45 minuta, kada je okrunio krasnu akciju Jovića i Carvajala. Drugi pogodak stigao je u 86. minuti na asistenciju Luke Modrića koji je u igru ušao u 68. minuti umjesto Jovića. 

Da utakmicu ipak ne završi u dobrom tonu,  Bale se pobrinuo u sudačkoj nadoknadi kada je u razmaku od dvije minute zaradio dvije javne opomene, odnosno crveni karton. 

Nakon tri kola, Real je peti na ljestvici s jednako toliko bodova, koliko imaju i Osasuna te Alaves. Žuta podmornica sa samo dva osvojena boda nalazi se tik iznad zone za ispadanje, na 16. mjestu.

(foto: Reuters)


Tagovi

La LigaPrimeraLuka Modrić

Ostale Vijesti