PA Images/PIXSELL
PA Images/PIXSELL

Novi izbornik BiH u ofenzivi: Milošević Hrvatskoj 'otima' prvotimce Dinama i Rijeke!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.09.23. | 12:52

Velike promjene u reprezentaciji susjeda.

Novoustoličeni, doduše još neslužbeno, izbornik BiH Savo Milošević najozbiljnije je shvatio svoj posao i krenuo u opsežni makeover reprezentacije. Kako prenose bosanskohercegovački mediji, novi izbornik će se zahvaliti nekim senatorima, ali i dati priliku nekim novim licima, što i ne čudi s obzirom da su se susjedi rezultatski dobrano srozali u posljednje vrijeme.

Pa su tako zabilježeni porazi u kvalifikacijama za Euro od Islanda i Luksemburga, a nisu puno bolje prolazili niti u prošlim ciklusima za velika natjecanja.

Stoga je Milošević procijenio da je reprezentaciji potreban potpuni reset i okretanje nove stranice kako BiH više ne bi gubila od simpatičnih Luksemburžana, primjerice.

Jedan od poteza izbornika BiH je i uvođenje novih igrača u nacionalnu svlačionicu, a između ostalih, okrenuo se i Hrvatskoj. Naime, na širem spisku je prvotimac Rijeke i strijelac majstorskog pogotka iz proteklog kola "Cristiano" Niko Galešić, a koji je porijeklom iz BiH.

Povrh toga, pišu susjedni mediji, Milošević planira svratiti i na Maksimir, gdje stanuje Dario Špikić s kojim želi popričati i vidjeti postoji li šansa da igrač Dinama zaigra za BiH. Kako će se ta dva slučaja rasplesti, preostaje za vidjeti... (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Savo Miloševićnogometna reprezentacija bosne i hercegovineDario ŠpikićNiko Galešić

Ostale Vijesti