Davor Puklavec/PIXSELL
Davor Puklavec/PIXSELL

Novi dresovi su hit, HNS ih rasprodao u rekordnom roku

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.03.24. | 16:27

Cijena dresova bila je od 99,99 do 149,99 eura, a planuli su za manje od 24 sata

Hrvatski nogometni savez u ponedjeljak je predstavio nove dresove Vatrenih, u kojima će Luka Modrić i društvo igrati sljedeće dvije godine. Reakcije navijača na prvu garnituru s prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratima bile su podijeljene, ali sudeći po prvim rezultatima prodaje, dres se svidio velikom broju navijača.

Naime, HNS je objavio da su novi dresovi Vatrenih, koji su bili dostupni za prednarudžbu od 18. ožujka u službenoj internetskoj trgovini HNS-a (shop.hns.family), u rekordnom roku dobili svoje vlasnike. Kako navode, već u prva 24 sata cijeli prvonaručeni kontingent Match i Stadium dresova, koji su bili predviđeni za prednarudžbe, od danas je u isporuci.

Radi se o dresovima kojima je cijena 149,99 eura za Match varijantu, odnosno 99,99 eura za Stadium verziju dresa. Važno je spomenuti kako su rasprodane i prva, crveno-bijela garnitura, ali i rezervna, dominantno plava garnitura dresa.

"Na internetskoj trgovini HNS-a (ili putem službene iOS/Android aplikacije) moguće je potražiti sve ostale artikle i pretplatiti se na newsletter kako bi prvi saznali za novi kontingent službenih dresova i nove opreme hrvatske reprezentacije", napomenuli su ih Hrvatskog nogometnog saveza.



Tagovi

Dresovinovi dresoviHrvatska nogometna reprezentacijaVatreniHNSHrvatski nogometni savez

Ostale Vijesti