Screenshot
Screenshot

Novi dres Hrvatskog dragovoljca postao viralni hit (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 29.03.22. | 10:56

U znak podrške Ukrajini Crni će postati Žuti.

Hrvatski dragovoljac iza sebe nema sezonu za pamćenje. Trenutno su na začelju 1. HNL, pravo čudo bi se moralo dogoditi da izbore ostanak u elitnom razredu hrvatskog nogometa i za sljedeću sezonu, ali ovih dana o njima se piše i priča puno dalje nego samo u Lijepoj našoj.

Razlog zašto je Hrvatski dragovoljac postao viralni hit nije neki prekrasan pogodak, već novi dres. Naime, u znak podrške Ukrajini odlučili su igrati u žutim dresovima. Dizajn potpisuje Robert Puntar, a Dragovoljac će u tim dresovima igrati 3. travnja na Maksimiru protiv Dinama.

Sigećani će se u toj boji dresova pojaviti još triput u domaćim dvobojima s Lokomotivom i Šibenikom te u Osijeku, a poslije domaće utakmice sa Šibenikom svi ti dresovi će na aukciju i sav prihod od njihove prodaje uplatit će se za djecu Ukrajine, dok će u akciji posredovati i Crveni križ.

"Pozivamo i druge klubove da se uključe u ovu akciju putem kupovine oznake za dres čiji će iznos također biti uplaćen Crvenom križu Zagreb. Cijena oznake je 100 kuna i lako se može staviti na svaki dres u Hrvatskoj. Ideja nam je da time svi HNL klubovi pokažu potporu, ali i volju za pomoć ljudima iz Ukrajine", kazao je Marinko Perić.

Svi koji žele kupiti ovaj jedinstveni primjerak dresa i tako pomoći obiteljima iz Ukrajine u Zagrebu moći će to od petka učiniti putem web shopa Hrvatskog dragovoljca i u prostorijama Fundus športa (8-15) na adresi Malešnica 31. Cijena dresa bit će 400 kuna.



Tagovi

Hrvatski dragovoljacUkrajinaHNL

Ostale Vijesti