Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Nova Rijeka startala šesticom Slovencima, pečat stavio Vrančić

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 24.06.22. | 21:46

Zanimljivo je bilo gledati pomlađene Riječane, zapravo kombinaciju ostatka lanjske momčadi i mladića afirmiranih proljetos u dresu Hrvatskog dragovoljca.

Nogometaši Rijeke u prvoj su pripremnoj utakmici nove sezone protiv slovenskog drugoligaša Brinja odigranoj na Rujevici, ali zatvorenoj za javnost, očekivano došli do uvjerljive pobjede (6:0).

Treneri Dragan Tadić i Fausto Budicin dali su priliku jednoj postavi u prvom poluvremenu, a drugoj u drugom, uključujući I trećeg vratara Nwolokora. Istaknimo prvijenac u riječkom dresu netom pristiglog pojačanja Marija Vrančića i to na asistenciju mladog Matije Frigana.

Debitirali su novaci, spomenuti Vrančić te Alvarez i Pavlović, pokazali da će biti pojačanja, a s tribina je nove-stare suigrače gledao Anton Krešić. Zanimljivo je bilo gledati pomlađene Riječane, zapravo kombinaciju ostatka lanjske momčadi i mladića afirmiranih proljetos u dresu Hrvatskog dragovoljca.

Rijeka - Brinje Grosuplje 6:0 (Bušnja 4', Vučkić 34'-11m, Obregon 42'-11m, Frigan 55', Stanić 62', Vrančić 80')

RIJEKA (4-2-3-1): Labrović – Solano, Pavlović, Galešić, Jurišić – Alvarez, Selahi – Bušnja, Vučkić, Karrica – Obregon. Još su igrali: Zlomislić, Braut, Lepinjica, Smolčič, Vukčević, Stanić, Hodža, Vrančić, Dujmović, Frigan, Liber, Nwolokor.


Tagovi

HNK RijekaHrvatska nogometna ligaMatija FriganMario Vrančić

Ostale Vijesti