Nova pravila u HSV-u, na udaru i Halilović!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.12.16. | 11:54

HSV je u borbi za ostanak u Bundesligi posljednji na ljestvici i nije mu lako.

A nije lako niti hrvatskom nogometašu u redovima momčadi iz Hamburga, Alenu Haliloviću. HSV sutra gostuje kod Darmstadta i pokušat će ostvariti prvu pobjedu u sezoni, a hrvatski reprezentativac ponovno ne konkurira za utakmicu.

Navodno su sada u pitanju problemi s koljenom, ali poznato je kako Halilović nije u prevelikoj milosti čak niti novog trenera HSV-a Markusa Gisdola. Tako je ovo već četvrta utakmica u nizu bez Halilovića u sastavu HSV-a u Bundesligi, a zanimljiva je informacija kako je novi trener u pokušaju da razbudi momčad i pokuša s njom izboriti ostanak u ligi, posegnuo za radikalnim mjerama. Jedna od njih je promjena ponašanja u svlačionici.

Tako igrači HSV-a moraju ubuduće pričati samo na njemačkom jeziku dok su u klubu i na treninzima. Problem je što dobar dio njih, pogotovo oni koji su stigli ljetos, još uvijek nisu svladali jezik, pa će ponovno morati u školske klupe.

U toj grupi sedmorice igrača je i naš Halilović, koji će navodno morati na dodatne sate njemačkog jezika dvaput tjedno. Uz njega su još i Filip Kostić, Nabil Bahoui, Albin Ekdal, Douglas Santos, Cléber i Bakery Jatta.

Hoće li to biti dovoljno da HSV počne pobjeđivati, ostaje nam za vidjeti.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Alen Halilović

Ostale Vijesti