Nova ponuda za Eriksena, Real daje novac i španjolskog reprezentativca

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.06.19. | 09:26

Danas sigurno napušta London.

Nakon povijesnog plasmana u finale Lige prvaka, ponajbolji igrač Tottenhama - Christian Eriksen - rekao je kako je spreman za nove izazove i da napušta London. 

Od tog dana vlada velik interes za njegovim uslugama, a prednjači Real Madrid koji se nalazi u velikoj rekonstrukciji momčadi. Oni su već potrošili više od 300 milijuna eura na dovođenje Hazarda, Jovića, Rodryga, Mendyja i Edera Militaoa, tako da pokušavaju sniziti cijenu za Eriksena.

Kako prenosi britanski The Sun, njihov je plan ponuditi igrača u zamjenu za Danca, uz dakako, doplatu u novcu. Izbor je pao na Danija Ceballosa, sjajnog mladog veznjaka koji je prije dvije godine proglašen za najboljeg igrača U-21 Europskog prvenstva. On je u Real Madridu ove sezone odigrao 34 utakmice, no mahom kao rezerva, a ne nazire se poboljšanje statusa. Uz to, španjolski velikan nudi i 45 milijuna eura.

Ovo bi i Tottenhamu mogla biti dobra opcija jer je Ceballos izravna zamjena za Eriksena i uklopio bi se dobro u stil igre kojeg gaji viceprvak Europe. Eriksen ulazi u zadnju godinu ugovora i sada je zadnje vrijeme da ga se pokuša utržiti, a najnovija ponuda Reala stavit će ih na veliku kušnju.

(foto: Reuters)


Tagovi

Dani CeballosChristian Eriksen

Ostale Vijesti