Nova bruka Napolija, fenjeraš predvođen bivšom devetkom Milana uzeo puni plijen (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 09.02.20. | 17:15

Bit će burno narednih dana podno Vezuva.

Odigrane su četiri utakmice dnevnog termina u Serie A. Najviše golova vidjeli smo u Napulju, gdje su domaćini izgubili od Leccea s 3:2. Povratak je to igrača Gennara Gatussa u lošu formu iz koje su nakratko izašli pobjedama protiv Juventusa i Sampdorije. 

Novo razočaranje pred vlastitim navijačima ponovno će unijeti nervozu i pritisak u zidove San Paola, a glavni krivac za to je Gianluca Lapadula, igrač kojeg pamtimo kao jednu od neuspješnih devetki Milana. 

No, danas je Lapadula pokazao zašto ga je svojedobno društvo sa San Sira dovelo u svoje redove. Zabio je dva pogotka, za vodstvo 1:0 i 2:1. U međuvremenu je Arkadiusz Milik u 48. minuti izjednačio, no Lecce je danas bio bolja momčad. Što se same igre tiče, fenjeraš Serie A parirao je gigantu koji igra Ligu prvaka, ali u prvenstvu se muči i daleko je od borbe za vrh. 

Fantastičan gol za 3:1 zabio je Marco Mancosu u 82. minuti iz slobodnog udarca i time riješio pitanje pobjednika. Tek je u 90. minuti Jose Callejon je efektno smanjio na 3.2, ali više od toga momci u plavim dresovima nisu uspjeli postići. 

Ovom pobjedom Lecce se na 17. mjestu odvojio od 18. Genoe te s 22 boda imaju tri više od prve pratnje koja se nalazi u zonu za drugu ligu. Napoli je 11. momčad Serie A s 30 bodova, ali za njih je dobra vijest što im Verona na 6. mejstu bježi tek četiri boda, No, ali je misle stići, drastično trebaju popraviti igru, ali i realizaciju. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPAL - Sassuolo 1:2
Brescia - Udinese 1:1
Genoa - Cagliari 1:0
Napoli - Lecce 2:3

Rezultati by SofaScore

 

(foto: Reuters)


Tagovi

LecceGianluca LapadulaSerie A

Ostale Vijesti