Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

Nogometaš koji je donirao dio jetre bolesnoj majci postigao dva gola, Hrvatski dragovoljac pobijedio BSK iz Bijelog Brda

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.10.22. | 21:19

Cibalia je barem na jedan dan preuzela vrh ljestvice Prve nogometne lige

Robert Perić-Komšić je pažnju hrvatske javnosti, ne samo one sportske, skrenuo na sebe kada je u travnju donirao dio jetre bolesnoj majci, a pola godine kasnije trese mreže na travnjacima drugog ranga nogometa u Hrvatskoj. Naime, Perić-Komšić je postigao dva gola za Cibaliju na gostovanju kod Kustošije u sklopu 12. kola Prve nogometne lige koja je završila neodlučeno, 2:2.

Zabio je napadač Vinkovčana za 0:1 u 2. minuti, izjednačio je Fran Vukelić u 45. Potom je Perić-Komšić pogodio za 1:2 u 57. minuti, ali u 63. je Carlos Olmo, Danijev brat, izjednačio.

U 87. je igrač gostiju Marijan Oršolić dobio crveni karton, ostalo je 2:2, čime je Cibalia je preuzela vrh tablice, s utakmicom više od Rudeša, dok je Kustošija deveta s 14 bodova.

U drugoj utakmici 12. kola odigranoj ovog petka Hrvatski dragovoljac je pobijedio BSK iz Bijelog brda 1:0 pogotkom Tonija Vinogradca u 50. minuti. Time su se Crni iz Sigeta izjednačili bodovno sa svojim današnjim suparnikom, sada skupa drže ‘fenjer’. (ri)



Tagovi

CibaliaKustošijaRobert Perić-KomšićHrvatski dragovoljacBSK Bijelo BrdoPrva nogometna liga

Ostale Vijesti