Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

Noćna bomba iz Italije: Brekalo pregovara s Hajdukom!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.01.24. | 07:28

Hoćemo li gledati potpuni preokret i nesuđeno Dinamovo pojačanje na Poljudu

Talijanski mediji servirali su kasnovečernju i noću bombu; Josip Brekalo mogao bi završiti u Hajduku! Naime, nekoliko talijanskih portala naslonjenih na Fiorentinu otkriva da je Brekalo u pregovorima sa splitskim klubom i da bi moglo doći do dogovora! Oglasio se na tu temu i poznati talijanski inasajder Alfredo Pedulla.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)


Nema nekih širih informacija, neki mediji idu korak dalje pa tvrde da je dogovor blizu i da je Brekalo blizu Hajduka, ako se to doista i dogodi, bit će to jedan od najvećih obrata u prijelaznom roku u povijesti HNL-a. Naime, Brekalo, bivši igrač Dinama, bio je još u srijedu ujutro nadomak povratka u Maksimir, nakon mjesec dana pregovora i razgovora, raznih preokreta. Već je sve bilo dogovoreno, čekao se tek Dinamov potpis dokumenata iz Firence, a Brekalo je bio spreman zaigrati već u subotu (dana) u Puli. No, iz Dinama su odustali, navodno su Brekalu reki da razmišljaju o smjeni trenera i ne znaju hoće li ga novi trener htjeti u momčadi, onda nisu promijenili trenera, ali nisu doveli Brekala. Napravili su, uglavnom, cirkus od cijele priče, ispali neozbiljni i prema klubu, Brekalu i Jakiroviću.

Kasnije se pojavila informacija da će Brekalo na posudbu u Olympiacos, a to je još uvijek aktualno, Grci su već poslali ponudu u Firencu, koju Fiorentina i Brekalo još uvijek razmatraju. No, ako ode u Hajduk bit će to prava senzacija. I još jedan udarac Dinamu u borbi za naslov prvaka. (T.N.)



Tagovi

Josip BrekaloHajdukFiorentina

Ostale Vijesti