U nečemu su na razini 1.HNL, a uz Germino sponzorstvo tako će i izgledati

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 12.02.20. | 15:34

Nakon Jamnice iz Pisarovine, Germania Sport kladionica sponzorirala je dresove i Šokadiji iz Starih Mikanovaca.

Akcija „Novi dresovi za nove prvake”  GERMANIA SPORT KLADIONICE, u kojoj sponzorira novu sportsku opremu lokalnim klubovima, klubovima iz nižih liga i manje profitnim sportovima, nastavlja se već danas. U subotu, 8.2.2020. godine, u novog ruho obukli smo Jamnicu iz Pisarovine, klub koji je proizveo neke igrače koji danas igraju utakmice juniorske Lige prvaka.

Danas smo razgovarali s Igorom Miloševićem, tajnikom kluba, koji nam se pohvalio izvrsnim projektima koje je klub napravio posljednjih godina te istaknuo važnost dresova koje im je sponzorirala Germania Sport kladionica:

„Prije četiri godine stigla je nova uprava, a u tom razdoblju napravili smo niz velikih stvari. Trenutno se natječemo u 2.ŽNL, ali nama rezultat trenutno nije prioritet. Mi gledamo kako poboljšati infrastrukturu, kako unaprijediti rad omladinskog pogona i kako iz dana u dan ići prema naprijed. Pazite, natkrili smo tribinu za 1000 ljudi…“, započeo je tajnik kluba, na što smo ga mi zaustavili i rekli kako to čak nemaju ni neki klubovi koji igraju 1. i 2. HNL:

„Nije to sve, unaprijedili smo pomoćno igralište, stigli su nam reflektori, iskopali smo dva bunara… stvarno se trudimo. Uz sve to, sada u klubu imamo i nekoliko sobe i 17 ležajeva tako da ljudi mogu bez problema prespavat. Mlađe kategorije su nam sve bolje, vjerujem da smo na dobrom putu“,  ističe Milošević.

Ono što je posebno zanimljivo je podatak da se NK Šokadija ne tako davno natjecala i u 3.HNL, ali su financijski zahtjevi bili previsoki pa su od toga odustali:

„Tako je, bili smo u 3. ligi i igrali protiv nekih izvrsnih momčadi. U tom trenutku to nije bila prava stvar za nas, nismo još bili spremni na takvo što, ali to ne znači da jednoga dana ne bismo voljeli ponovno tamo biti. Primjerice, kad smo bili u 3. ligi imali smo čak 10 igrača koji su iz našeg sela, to je uistinu nevjerojatno. Gledajte, neki klubovi su na dva – tri igrača izdvojili novaca koliko iznosi naš godišnji proračun… Sve to je bilo previše za nas“, nadodao je tajnik kluba. Priupitali smo ga koja su „poznata imena“ ponikla u klubu, a iako ih je bilo nekoliko, jedno je ipak iskočilo:

„Davor Bagarić! On je naše dijete, nema sumnje da bi napravio još veću karijeru da ga nisu ozljede zaustavile. Znate da je riječ odličnom igraču čim ga je tih godina Hajduk tražio u godinama kada su dovodili samo jaka imena. Volio bih izdvojiti i Antuna Vuksanović koji je prema mnogima najbolji igrač 3.HNL, a trenutno brani boje Bedema“, zaključio je Ivan Milošević.

Iako smo imali još mnogo tema za razgovor, vrijeme nam to nije dopuštalo. Tajnik kluba u nekoliko se navrata zahvaljivao na novim dresovima koje je sponzorirala Germania Sport kladionica te je samo istaknuo kako su „dresovi prekrasni i jedva čekamo da zaigramo u njima u nastavku sezone“.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela sponzoriranje sportske opreme, a NK Šokadija samo su jedan u nizu klubova koje GERMANIA planira sponzorirati. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priuštiti novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Germania Sport kladionica)

 


Tagovi

Germania Sport kladionicaGermanijakhumanitarna akcijahumanitarni listićHumanitarna utakmicaNovi dresovi za nove prvakenovi dresoviDresoviNK Šokadija Stari Mikanovci

Ostale Vijesti