NK Ratar u novoj sezoni s trenirkama Germania Sport kladionice

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.08.20. | 10:54

Županijski ligaš u novom ruhu kreće u nove pobjede.

Akcija „Novi dresovi za nove prvake“ Germania Sport kladionice u kojoj se sponzorira nova sportska oprema lokalnim klubovima, klubovima nižih liga te manje profitnim sportovima nakon manje pauze ponovno se nastavlja. Ovoga puta opremili smo NK Ratar Piškorevci s visoko kvalitetnim trenirkama te ih na taj način motivirali za novu sezonu u kojoj imaju ozbiljne ambicije.

„Znači nam puno, svaka donacija je dobrodošla. Situacija je takva kakva je i teško se dolazi do novih dresova, trenirki, tako da je ovo vrhunski potez od Germanije“, javio nam se Josip Vrtarić, predsjednik Ratara, pa nas odmah upoznao kako inače nabavljaju opremu:

„Samostalno. Članovi uprave, prijatelji kluba, sponzora, snalazimo se na sve strane.“

NK Ratar Piškorevci natječe se u 1. Županijskoj ligi, radi se o Osječko – baranjskoj županiji. Prošle su sezone zauzeli 10. mjesto u konkurenciji 16 klubova, a o ambicijama za nadolazeću sezonu, Vrtarić je rekao:

„Cilj je opstati, održati klub financijski stabilnim. Nije nam prioritet ganjanje prvog mjesta, već rad s mlađim kategorijama. Imamo dva omladinska pogona, točnije tri jer su su i Minići, kako ih mi zovemo, koji su selekcija od 5 do 7 godina starosti. Pored njih, imamo mlađe pionire od 7-11 godina, te starije pionire koji su od 11-15 godina. Sve skupa imamo 40-ak djece, cilj nam je doći do 50.“

Za jednu sredinu koja broji oko dvije tisuće stanovnika, okupiti 40 djece u omladinskom pogonu je respektabilan potez, kao i potvrda da je Germania Sport kladionica donirala trenirke u prave ruke, ruke kluba koji prvenstveno brine o djeci, što potvrđuje još jedna činjenica.

„Pokušavamo animirati roditelje na razne načine da upišu djecu u školu nogometa. Trudimo im se omogućiti da imaju besplatne kopačke, dresove, torbe. Radimo na tome da ih motiviramo učestalim prijateljskim utakmicama, treninzima“, zaključio je dobro raspoloženi predsjednik Ratara.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka Germania Sport iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak nove sezone, a još mnogo klubova može očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima ili trenirkama obratite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se povratno javiti ukoliko ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

Sve vezane tekstove u vezi sponzorstva Germanija Sporta pročitajte OVDJE.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Germania Sport kladionica)

 


Tagovi

Nove trenirkeGermania Sport kladionicahumanitarna akcijahumanitarni listićNovi dresovi za nove prvakenovi dresovi

Ostale Vijesti