NK Mursa s novim trenirkama Germania Sport kladionice napada prvo mjesto

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.08.20. | 12:04

Nove trenirke rezervirane su za nove klupske uspjehe u novoj sezoni.

Akcija „Novi dresovi za nove prvake“ Germania Sport kladionice u kojoj se sponzorira nova sportska oprema lokalnim klubovima, klubovima nižih liga te manje profitnim sportovima nakon manje pauze ponovno se nastavlja. Ovoga puta opremili smo NK Mursu s visoko kvalitetnim trenirkama te ih na taj način motivirali za novu sezonu u kojoj imaju ozbiljne ambicije.

„Hvala Germaniji na ovoj donaciji, stvarno nam puno znači. Nismo 6-7 godina kupili nove trenirke tako da nam je ova donacija stvarno dobro došla“, zadovoljno nam se javio Zlatko Koščević, predsjednik Murse.

Na upit o tome kako inače nabavljaju klupsku opremu, Koščević nam govori o problemima s kojima se mali klubovi susreću.

„Snalazimo se, javljamo se na razne natječaje na koje obično ne prođemo, tako da se sve svede na donacije, malo prijatelji uskoče, doslovce snalaženje na sve načine“.

Što se tiče NK Murse, klub je to koji igra županijsku ligu, ali se radi o odlično posloženom kolektivu u kojem treniraju brojna djeca.

„Spadamo pod Nogometno središte Osijek, godinama smo bili 1. i 2. županijska liga, međutim zbog financijskih problema odlučili smo se samo za domaće dečke te smo trenutno u 3. županijskoj ligi. Klub nagodinu slavi 50 godina postojanja, imamo pet selekcija i oko 120 djece, četiri licencirana trenera“, kaže Koščević, a potom najavljuje i ozbiljne sportske ambicije za nadolazeću nam sezonu:

„Želimo osvojiti prvo mjesto i vratiti se u 2. županijsku ligu.“

U funkiconiranju kluba, pandemija koronavirusa ih je malo omela, no čim su se stekli uvjeti, prionuli su na posao.

„Dva i pol mjeseca nismo mogli ništa raditi, ali smo već 15. svibnja, čim je stigla dozvola za treninge, krenuli s redovitim treninzima, uključujući i djecu koja redovito treniraju i nastupaju na svim mogućim turnirima“, zaključio je Koščević u javljanju za Germanijak.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka Germania Sport iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak nove sezone, a još mnogo klubova može očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima ili trenirkama obratite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se povratno javiti ukoliko ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

Sve vezane tekstove u vezi sponzorstva Germanija Sporta pročitajte OVDJE.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Germania Sport kladionica)


Tagovi

Nove trenirkeGermania Sport kladionicahumanitarna akcijahumanitarni listićNovi dresovi za nove prvakenovi dresovi

Ostale Vijesti