REUTERS/Andreas Gebert
REUTERS/Andreas Gebert

Njemački Sky: Rijeka blizu dogovora sa mladim reprezentativcem Srbije?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.01.22. | 21:27

Upravo je napustio Koln, 192cm visoki stoper je na meti nekoliko klubova, uključujući i Rijeke

Kad im je već Kristijan Fućak doslovce pred nosom pobjegao i završio u Osijeku, navijači Rijeke se imaju pravo nadati kako će ove zime uloviti barem jedno ozbiljno pojačanje. Ako je za vjerovati navodima koji dolaze iz Njemačke, čini se da i hoće.

Njemački Sky je danas objavio zanimljive vijesti koje bi mogle biti interesantne navijačima Rijeke ali i pratiteljima HNL-a općenito. Sava Aranđel Ćestić, mladi reprezentativac Srbije koji igra na mjestu stopera, upravo je sporazumno raskinuo ugovor sa Kolnom i spreman je potražiti novi angažman.

Kako piše Sky, za usluge ovog 20-godišnjaka se raspituje Rijeka! Nabvodno je sve došlo do kasne faze pregovora, ukoliko će razgovori ići u pozitivnom smjeru, Rijeka bi mogla brzo i predstaviti ovog talentiranog braniča koji je nogometno stasao u Njemačkoj. Neki mediji u Njemačkoj spominju da Rijeka nije jedina. Još prekjučer se neslužbeno pisalo da Savina avantura u Kolnu dolazi k svome kraju i da je interes za njegovim uslugama pokazala i Hansa Rostock, davljenik Bundeslige Greuther Furth, pa čak i Verona koju trenira naš Igor Tudor.

192 cm visoki stoper cijeli svoj život provodi u Njemačkoj. Krenuo je uomladinskom pogonu Offenbacha, potom je dogurao do Schalkea, da bi završio u Kolnu u kojem je stigao i do svojih prvih seniorskih nastupa. Uostalom, nije da mu fali iskustva. Prošle sezone je skupio 11 nastupa u Bundesligi, odigrao je svih 90 minuta u pobjedi svoje ekipe protiv


Tagovi

HNK RijekaKöln

Ostale Vijesti