REUTERS/Lukas Barth
REUTERS/Lukas Barth

Njemački mediji nervozni zbog krize Bayerna: Što je s Nagelsmannom? Nasljednik je već spreman

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 21.09.22. | 15:32

"Sada ćemo na miru pogledati, analizirati i naravno, puno raspravljati. Moramo vidjeti da što je prije moguće opet krenemo na pobjedničke staze", rekao je Kahn

Prvi puta u 20 godina Bayern je upisao četiri ligaške utakmice bez pobjede. Nakon 1:0 poraza od Augsburga, šefovi bavarske mašine koja je 'zahrđala' morali su se zapitati i treba li mijenjati trenera. Tamošnji mediji već su spremili listu imena mogućih nasljednika Juliana Nagelsmanna (35) na klupi Bavaraca, a prednjači Thomas Tuchel (49). Nekadašnji trener Chelseaja, domaći strateg, kojemu je presudio poraz od Dinama u Maksimiru spreman je za novi trenerski angažman, a navodno i za manje prihode.

Unatoč bogatstvu Bayerna, ne bi mu mogli dati istu plaću kao Chelsea, ali navodno to njemu ne bi predstavljao problem.

Već u nedjelju su Oliver Kahn (53), Hasan Salihamidžić (45) i Nagelsmann počeli s analizom kriznog stanja u u bavarskom gigantu.

"Sada ćemo na miru pogledati, analizirati i naravno, puno raspravljati. Moramo vidjeti da što je prije moguće opet krenemo na pobjedničke staze", rekao je Kahn.

Niti u jednom trenutku nije rečeno da će Nagelsmann biti sigurno bivši, ali ne bude li se našlo dobro rješenje za loše stanje na tablici nakon što se 18 reprezentativaca vrati u kamp Bayerna, to bi moglo postati neizbježno.

Bild piše: "Choupo-Moting, Ulreich i Coman su s fitness trenerom Holgerom Broichom (48) u treningu. Bez Juliana Nagelsmanna. Što radi glavni trener momčadi u reprezentativnoj pauzi? Na godišnjem nije sigurno."


Tagovi

Oliver KahnBayernDinamo ZagrebHasan SalihamidžićJulian NagelsmannThomas Tuchel

Ostale Vijesti