Nizozemski reprezentativac unajmio Raiolu, uskoro potpisuje za Milan

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.05.20. | 08:01

Kada netko angažira ovog super-agenta, transfer je samo pitanje trenutka.

Svi željno iščekuju prve korake Milana na transfer tržištu ovog ljeta. Iako im je pandemija koronavirusa uvelike pokvarila planove, talijanski gigant će biti aktivan na tržištu. U prvom redu, najvažnije i najzvučnije pojačanje bit će novi trener Ralf Ragnick koji je svakim danom sve bliže potpisu.

Talijanski mediji prenose kako financijski aspekt ugovora nije nikakav problem, dapače, već je dogovoren, sada se samo raspravlja o Njemčevim potencijalnim suradnicima – najvjerojatniji suradnici bit će Mitchell i Kronetzka – te o opsegu posla. Ragnick želi imati pod kontrolom sve transfere, te se još treba utanačiti način suradnje.

Osim Ragnicka, Milan je detektirao tri igrača kao potencijalna pojačanja, a jedan od njih je jako blizu dogovoru s upravom Rossonera.

Riječ je o nizozemskom reprezentativcu Denzelu Dumfriesu, polivalentnom braniču kojemu je primarna pozicija na desnom boku. Prošlog je mjeseca napunio 24 godine i može biti stabilan faktor u igri Milana u narednom desetljeću. Njegova trenutna cijena prema Transfermarktu iznosi 12 milijuna eura, a činjenica da je upravo angažirao super-agenta Minu Raiolu da isposluje transfer iz PSV Eindhovena na San Siro, dodatan je zalog za budućnost 'milanista'.

Raiola u Milanu već ima svog štićenika Donnarummu stoga mu neće biti teško i nepoznato pregovarati s aktualnom vrhuškom kluba. Dumfries je za Oranje debitirao u listopadu 2018. godine i od tada je već skupio devet nastupa i postao standardan član Koemanovog sastava.

Osim Dumfriesa, kao potencijalna pojačanja spominju se i Celticov 22-godišnji stoper Kristoffer Ajer te Salzburgov tinejdžer Dominik Szoboszlai za kojega je početna cijena 20 milijuna eura, a traži ga nekoliko europskih klubova.

Bilo kako bilo, Ragnick samo što nije potpisao za Milan, a na istom putu je i Dumfries.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Denzel Dumfriesnizozemska nogometna reprezentacijaMino Raiola

Ostale Vijesti