Ništa Real ni Arsenal: U utrku za Danija Ceballosa uključio se još jedan gigant

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.04.20. | 20:26

Na trenutke se čini kao da za Zebre nema krize.

Kako javlja britanski Daily Mail, španjolskog vezista i kolegu Danija Olma iz mlade španjolske reprezentacije koja je pokorila nogometnu Europu prije godinu dana, Danija Ceballosa, želi talijanski Juventus.

Stara dama spremna je ispuniti financijske zahtjeve Real Madrida u visini od 40 milijuna eura (i kao jedinog takvog ga navodi katalonski Mundo Deportivo), a zainteresirani su i Valencia te Betis. No pitanje je koliko ova dva kluba mogu mečirati interes talijanskog velikana.

Interes Juventusa je niknuo dosta iznenađujuće, a s obzirom da su njegovi igrači pristali na smanjenje plaća, dosta je izvjesno kako će smoći sredstva za pojačanja, između ostalog i 23-godišnjeg Španjolca.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Arsenal dealt blow as &#39;Juventus enter the race to sign Dani Ceballos... with Serie A giants willing to meet £35m asking price&#39; <a href="https://t.co/SrxP0vzrRd">https://t.co/SrxP0vzrRd</a></p>&mdash; MailOnline Sport (@MailSport) <a href="https://twitter.com/MailSport/status/1249011875335024640?ref_src=twsrc%5Etfw">April 11, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Unatoč službenoj Transfermarkt cijeni od 32 milijuna eura, Real će tražiti navedenu veću cijenu, a najveću cijenu od 45 milijuna dosegao je u prvoj polovici rujna prošle godine. Ovaj igrač može pokriti sve pozicije u sredini veznog reda, iako mu je ona centralna najprirodnija.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Dani CeballostransferiJuventusReal Madrid

Ostale Vijesti