Reuters
Reuters

Ništa od the 'The Last Dancea': Cristiano Ronaldo propušta 'posljednji dvoboj ikada' protiv Lionela Messija

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.02.24. | 08:01

Dvoboj između Al Nassra i Inter Miamija igra se u 19 sati u saudijskom Rijadu.

Na Kingdom Areni u Rijadu trebali smo svjedočiti novom susretu Cristiana Ronalda i Lionela Messija, možda i njihovom posljednjem u povijesti nogometa, budući da su oba velikana već u poznim godinama, a igraju na drugim terenima. No, Cristiana Ronalda neće biti na večerašnjoj utakmici. Nije sanirao ozljedu lista koju vuče već neko vrijeme. Samim time, možda više nikada nećemo svjedočiti duelu dva ponajveća, vjerojatno i najveća rivala u povijesti nogometa...

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Portugalca je poremetila ozljeda lista, a sinoć je objavljeno kako ga definitivno neće biti na terenu stadiona u glavnom saudijskom gradu.

"C. Ronaldo je u posljednjoj fazi rehabilitacije, nadamo se da će se u idućih nekoliko dana pridružiti ostatku momčadi i nastaviti s normalnim treninzima. No, protiv Inter Miamija ga sigurno neće biti na terenu", objavili su iz saudijskog viceprvaka.

Posljednja utakmica između Cristiana Ronalda i Lionela Messija dogodila se, tako, prošlog siječnja dok je Messi još bio član PSG-a. Al Nassr je slavio 5-4, a Messi je zabio jedan pogodak. Dvoboj između Al Nassra i Inter MIamija trebao je biti 36. međusobni susret ova dva velikana. U prethodnih 35, Messi je upisao 16 pobjeda, C. Ronaldo 10, a devet utakmica završilo je bez pobjednika.

S obzirom na to da će Cristiano Ronaldo idući tjedan napuniti 39 godina, a Messi će u lipnju imati 37, susretu dva velikana koji su zajedno osvojili 13 Zlatnih lopti možda više nikada nećemo svjedočiti.

Što se samog dvoboja između Al Nassra i Inter Miamija tiče, riječ je o prijateljskoj utakmici dva egzotična kluba. Al Nassr se priprema za drugi dio prvenstva Saudijske Arabije, a Inter Miami za početak nove sezone. Zanimljivo, Inter je u četiri prijateljske utakmice upisao remi i čak tri poraza, a ukupno su bez pobjede 11 utakmica. Prije nekoliko dana u Rijadu su s 3-4 izgubili od Al Hilala, zabili su Luis Suarez i Messi, ali 'Barceloninu veteransku družinu' niti to nije spasilo od poraza.

Pred Messijevom momčadi je dalekoistočna turneja, Inter će odigrati prijateljske utakmice u Hong Kongu i Japanu, a očekuje ih i dvoboj protiv Newell's Old Boysa, matičnog Messijevog kluba iz kojega se otisnuo u Barcelonu. Nova sezona MLS-a počinje 21. veljače, a Inter na otvaranju dočekuje Real Salt Lake. Al Nassr će svoju prvu utakmicu drugog dijela sezone odigrati 17. veljače na domaćem terenu protiv Bilićevog Al Fateha.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Al NassrInter MiamiLionel MessiCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti