Armin Durgut/PIXSELL
Armin Durgut/PIXSELL

Ništa od Rijeke: Santos ide na krajnji sjever Europe i potpisuje za bivšeg Dinamovog euro-protivnika

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.07.23. | 13:25

Ranije u karijeri je branio boje Dubrave, dok je posljednji angažman imao u susjednoj BiH

Iako se po mnogim portalima te društvenim mrežama dalo pročitati kako bi dojučerašnji krilni napadač Željezničara Santos Clarismario (21) karijeru mogao nastaviti na Rujevici, izgleda kako se to ipak neće ostvariti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, norveški mediji javljaju kako će Santos uskoro postati novi igrač Bodø/Glimta. Fotball.TV piše kako se Santos u ovom trenutku nalazi u Norveškoj te da će, nakon što prođe liječničke preglede, s bivšim Dinamovim euro-protivnikom potpisati višegodišnji ugovor.

Santos je prošle sezone bio ponajbolji igrač Željezničara u čijem je dresu u Premijer ligi BiH upisao 30 nastupa, osam pogodaka i četiri asistencije. Zanimljivo, u sezoni 19./20. je Santos igrao u Dubravi Tim Kabel, ali je onda na zimu otišao u BiH gdje je prije Željezničara igrao za Kozarsku Dubicu i Rudar Prijedor.

Iako je riječ o kvalitetnom igraču s čijim je igračkim znanjem Jakirović jako dobro upoznat, Santos u ovom trenutku nije potreban Riječanima. Na mjestu lijevog krila, gdje Santos može dati najviše, Jakirović ima Djouahru i Fruka, s tim da tu poziciju mogu pokriti još Ampem, Pašalić pa čak i Čabraja. U svakom slučaju, od Santosa u Rijeci neće biti ništa. Iako je Kvarner sigurno ljepši, on će svoj nogometni put nastaviti na krajnjem sjeveru Europe. Umjesto sunca je odabrao snijeg, a to je, u ovom trenutku, u potpunosti razumljivo.



Tagovi

SantosBodo/GlimtŽeljezničarLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti