Ništa od još jednog transfera u Dinamo: Englesko lijevo krilo odabralo Italiju!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.02.24. | 16:44

Dinamu se u ovom slučaju čekanje nije isplatilo

Vrijeme zimskog prijelaznog roka polako curi prema kraju, a u Dinamu se treba pokoja puzzla još posložiti. Jedna od njih je pozicija lijevog krila za koju je najneizvjesnije što će se dogoditi.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, prema pisanju talijanskih medija, 27-godišnjeg Engleza Ryana Kenta, koji je bio prvi na Dinamovoj listi želja za tu poziciju, uzeo je - Lazio. Stručnjak za transfere Sky Sport Italia, Gianluca Di Marzio, kaže kako je Lazio postigao usmeni dogovor s Fenerbahceom oko početne posudbe s opcijom otkupa engleskog krilnog igrača Kenta, bivšeg igrača Liverpoola i Rangersa. Dogovoren je i iznos od oko pet milijuna eura.

Kent bi bio prvo pojačanje Lazija u zimskom prijelaznom roku. 27-godišnji krilni igrač ove sezone ima jedan gol i dvije asistencije u 15 nastupa u svim natjecanjima ove sezone. Prema napisima u tamošnjim medijima, on bi mogao biti zamjena za Felipea Andersona za kojeg se očekuje da će napustiti Lazio po isteku ugovora na kraju sezone i pridružiti se Juventusu uz slobodan transfer. Kent je napadački krilni igrač, jedan od onih koje Sarri voli, a Dinamu se u ovom slučaju čekanje nije isplatilo. Svoju će sreću po pitanju ove pozicije morati potražiti negdje drugdje.

No, dobra je vijest da bi u četvrtak ipak trebao Dinamo potpisati jedno pojačanje, ali to je desno bek, Koffi Kouao. Više o tome pročitajte OVDJE. (eg)



Tagovi

LazioRyan KentGNK DinamoLjetni prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.Zimski prijelazni rok

Ostale Vijesti